Home » Met korting naar Safaripark Beekse Bergen? VakantieVeilingen!

Met korting naar Safaripark Beekse Bergen? VakantieVeilingen!

met korting naar safaripark beekse bergen

De vakanties of een mooi weer weekend is een uitgelezen moment om met het gezin erop uit te trekken. Een dagje dierentuin of pretpark loopt alleen snel in de papieren. Benzine, tickets, hapje hier, drankje daar en parkeerkosten niet te vergeten. Je geeft op zo’n dag met gemak meer dan honderd euro uit. Niet alleen is dat niet voor iedereen haalbaar, wie juicht een beetje korting nou niet toe? VakantieVeilingen heeft speciale dierentuinveilingen waarmee je bijvoorbeeld met korting naar Safaripark Beekse Bergen kan.

Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen is een wijds park in Hilvarenbeek, Noord-Brabant.  Je waant je hier echt in de natuur. Naast grote bossen, zijn er ook diverse meertjes. Iets waar veel dieren dankbaar gebruik van maken. Er leven in Safaripark Beekse Bergen meer dan 150 diersoorten. Je kunt het park op verschillende manieren verkennen; per boot, te voet, in de auto en in een bus.

Autosafari | Bussafari

Wat we nu zelf erg prettig hebben gevonden is beginnen met een autosafari, halverwege de auto parkeren bij restaurant Kongo, daar het park inlopen, terug naar de auto en dan de tweede helft van de autosafari rijden. De bussafari ziet deze routes ook als twee afzonderlijke routes. Bij de ingang kun je opstappen voor een ritje naar Kongo. En bij Kongo via de andere kant een ritje naar de uitgang. Beide bussafari’s duren drie kwartier. Hoewel je dezelfde route rijdt als met de auto, zit er aan boord van de bus een ervaren ranger die je van alles kunt vertellen over de dieren die je onderweg tegenkomt. Ook kun je dingen, zoals vacht en poep, ruiken en voelen. Superleuk voor kinderen. Onderweg kom je allerlei wilde dieren tegen. Wij zagen luierende leeuwen, imposante neushoorns, grazende herten en nog zoveel meer dieren.

Wandelsafari

Met de wandelsafari zie je de dieren letterlijk vanaf de andere kant. Soms zelfs dichterbij dan vanuit de auto. Tijdens het wandelen kun je ook van dichtbij zien hoe de dieren gevoederd worden. Gedurende de dag worden er diverse voederpresentaties gehouden. Langs een groot deel van de route kunnen de kinderen een alternatief klim- en klauterroute volgen. Dat deed Mila dan ook graag.

Bootsafari

Ook via het water kun je het park verkennen. Ook hier zit een ranger aan boord die je onderweg alles vertelt over wat je in, op en aan het water tegenkomt. Een bootsafari duurt 30 minuten en is daardoor prima in je programma in te passen.

Overnachten in Beekse Bergen

Wist je dat je ook kunt overnachten in Safaripark Beekse Bergen? Slaap tussen de dieren, wordt rustig wakker op je terrasje met op kleine afstand bijzondere diersoorten. Hoe tof is dat?! Er zijn verschillende mogelijkheden. Zelf je tent meenemen, luxe lodges, safaritenten, chalets en heuse boomhutten. Met kleine kinderen is het heel fijn als je zelf niet alles hoeft mee te nemen. De kidslodges en kidsjungalows zijn wat dat betreft super compleet met een bolderkar, omheinde tuin, keukenkastjes met kinderslot en speciale kinderslaapkamers. Er is een animatieteam, een zwembad, voetbalveldje en nog meer. Verken op je gemak het park en maak je safari compleet met een overnachting.

En we gaan nog niet naar huis… Nog lange niet, nog lange niet!

 

Speelland

Speelland is gelegen naast Beekse Bergen en daarom perfect te combineren met je safari. Voor speelpret en waterplezier moet je hier zijn. Er is een strandje, heel veel kleine attracties en speeltoestellen.

Faciliteiten

Op het park zijn er voldoende toiletten. Tijdens onze bezoeken aan dit park hebben we ze schoon tot redelijk schoon aangetroffen. Er zijn speciale wc’s voor kinderen. Ook kun je hier makkelijk je kindje verschonen. Zowel in een apart hokje met een commodekussen en ruim spoelbakje als buiten bij de kranen.

Honden zijn niet welkom in het park. Wel is er een kennel bij de ingang waar je ze kunt achterlaten.

Met korting naar Safaripark Beekse Bergen | VakantieVeilingen

Wil je met korting naar Safaripark Beekse Bergen? Via VakantieVeilingen kun je bieden op voordelige dagjes uit. Hiermee kun je al snel een paar tientjes besparen op je bezoekje aan verschillende pretparken en dierentuinen. Ook voor entreekaarten voor Speelland zijn er veilingen.

 

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond