Home » Met de One2track horloge naar meer zelfstandigheid

Met de One2track horloge naar meer zelfstandigheid

One 2 track connect next hoofdfoto

Onze zoon wordt bijna tien en is klaar voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Zo willen we hem voorbereiden op de middelbare school. Een telefoon mag hij niet meenemen naar school, maar een GPS-horloge wel. Zijn de horloges van One2track de stap naar meer vrijheid? Wij hebben de Connect NEXT van One2track getest.

One2track

Toen ik hoorde dat we de Connect NEXT van One2track mochten gaan testen, stond er een springend jongetje naast mij. “Mama, mag ik dan zelf naar school fietsen en een straat verder buitenspelen?”. Ja, met deze GPS-horloge willen we hem wat meer vrijheid en dus ook zelfstandigheid geven. Maar is de Connect Next daarvoor het juiste horloge? Tijd om het horloge te installeren.

Connect Next opladen

One2track app op je telefoon

Beide ouders of verzorgers kunnen een app van One2track downloaden op hun telefoon. Zo hebben ze allebei toegang tot het horloge. Het aanmelden en het koppelen van het horloge is zo gebeurd. In de app zie je alle gegevens van de Connect NEXT en kun je een foto en naam toevoegen. Dat gaat heel gemakkelijk en snel. “Joshua, ben jij klaar voor de eerste stap naar meer vrijheid?”

Met een simkaartje

Het fijne van dit horloge is dat er al een simkaartje in zit. One2track heeft zijn eigen netwerk, dus alles zit bij één bedrijf. Ze bieden een prepaid tegoed en een abonnement aan. Geschikt voor elke situatie. Daardoor kan hij ook bellen, videobellen en een SOS sturen met zijn horloge. Ideaal voor als hij in situaties komt die hij niet fijn vindt. Het nummer dat aan de simkaart gekoppeld is, begint met 097, dus het is even goed om tegen anderen, zoals opa en oma, te zeggen wat het telefoonnummer is.

One 2 track bellen

Klaar? Fietsen maar!

Joshua kent de route, dus van ons mag hij dit keer alleen naar school fietsen. Via de app kunnen we zien waar hij rijdt. Ook kan je in de geschiedenis terugkijken waar hij geweest is. Joshua rijdt met een grote glimlach weg. Weer een stap richting vrijheid en zelfstandigheid. Na een kwartiertje worden we gebeld. Hij is goed aangekomen, hij vond het reuze spannend, maar ook erg gaaf. Op school moet hij zijn horloge inleveren, maar voor dat hij het doet, stuurt hij ons nog een foto van zijn blije gezicht.

Horloge gebruiken Joshua

Zoveel handige functies

Naast bellen, videobellen, de gps-functie, foto’s maken en berichten versturen heeft de Connect NEXT nog veel meer leuke functies. Zo zit er een weerstation op, een stappenteller, scorebord, stopwatch en rekenmachine. Als ouder kan je ook een alarm instellen of stiltetijd voor als jouw kind op school zit. Joshua is ze allemaal aan het uittesten en regelmatig krijgen we een berichtje gestuurd met daarop een vraag of een foto.

One 2 track om pols

Meer vrijheid met de Connect NEXT

Joshua is helemaal blij met zijn horloge en probeert alles uit. In het weekend vraagt hij of hij naar de supermarkt mag om boodschappen te doen. En ook het buitenspelen wordt steeds leuker. Wanneer het eten klaar is, hoef ik hem niet meer te zoeken, maar stuur ik hem een berichtje. Binnen een mum van tijd staat hij op de stoep. “Mama, dit werkt echt heel goed!”

SOS berichtje sturen

De One2track horloges zijn een aanrader!

Wil jij dat jouw kind bereikbaar is, maar vind je een telefoon nog een stap te ver? Kijk dan dus eens naar horloges van One2track. Joshua is ontzettend enthousiast en wij laten hem met een gerust hart de wereld verkennen. Op naar meer vrijheid en meer zelfstandigheid voor deze bijna tiener. Hij is maar één knop bij ons vandaan.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond