Home » Geslaagd voor een meisjesjas; een getailleerde winterjas van Noppies

Geslaagd voor een meisjesjas; een getailleerde winterjas van Noppies

winterjas Noppies

Ik ben geslaagd voor een winterjas voor Mila. Jeuj! Het is elk jaar toch even zoeken naar een meisjesjas dat leuk, functioneel en betaalbaar is. Het is een winterjas van Noppies geworden. Qua kosten zul je zelf moeten afwegen of je het betaalbaar vind, maar leuk en functioneel is hij zeker! Ik ben gevallen voor de neutrale kleur, de roze accenten en het getailleerde model.

Kleding van Noppies

Ik associeerde Noppies vooral met te schattige babykleertjes van uitstekende kwaliteit. Zo was het geboortepakje van Sem een gebreid pakje van Noppies. Ook droeg ik tijdens mijn zwangerschappen een paar fijne zwangerschapsjurkjes van Noppies. Maar ook voor oudere kinderen maken ze schijnbaar hele leuke kleding. Longsleeves, spijkerbroeken, truitjes, jurkjes en maillots bijvoorbeeld. Hier kwam ik achter omdat Schattigebabykleertjes.nl mij benaderde voor een kennismaking. Ik kende deze webshop daarvoor nog niet, maar gezien de ruim achtduizend beoordelingen (met een gemiddelde score van 9,3!) ben ik één van de weinigen.

Schattigebabykleertjes.nl

De naam vermoed een webshop voor babykleding, maar los van superleuke kleding voor baby’s kun je er dus ook terecht voor merkkleding in peuter- en kleutermaten. Name-itNoppies & Quapi om maar iets te noemen. Tot en met 134/140 gaan ze.

meisjesjas of winterjas van Noppies

Winterjas van Noppies

Ik was meteen verliefd op de jas, maar twijfelde omdat ik eerst dacht dat hij geen rits had. Die rits is er gelukkig wel en is heel leuk roze. Iets wat Mila helemaal leuk vind. De binnenkant is roze gevoerd. De jas is donkerblauw van kleur en omdat dat overal bij past, vind ik hem neutraal. Mede door de roze accenten is hij ondanks die neutrale kleur niet saai.

Naast de rits heeft de jas vier grote knopen. De binnenste rij knopen zijn voor de sier, de buitenste rij knopen kunnen wel geknoopt worden. Deze winterjas van Noppies is getailleerd en heeft zichtbare plooitjes in de middel. De jas heeft twee opgenaaide zakken. Een winterjas moet wat mij betreft zeker een capuchon hebben. Deze is bevestigd met drukknopen waardoor je hem makkelijk los kan halen.

Ik ben heel tevreden met hoe deze meisjesjas valt, hoe hij haar staat en de kwaliteit van de stof. Noppies valt als maat wel een beetje klein, dus bij twijfel liever een grotere maat bestellen.

donkerblauwe meisjesjas of winterjas van Noppies

Vind je het ook zo fijn om op Pinterest inspiratie op te doen? Met onderstaande afbeelding kun je dit artikel op een Pinterest bord bewaren.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond