Home » Hoe weet je wat de meest ideale gezinsauto’s van 2020 zijn?

Hoe weet je wat de meest ideale gezinsauto’s van 2020 zijn?

Gezinsuitbreiding op komst? Dat kan een reden zijn om uit te kijken naar een nieuwe auto. Een nieuwe auto koop je alleen niet zomaar. Het kost bakken met geld. Geld waarvoor je hard moet sparen. Al is lenen of een auto persoonlijk of zakelijk leasen natuurlijk ook mogelijk. Hoe dan ook wil je de best mogelijke keuze maken voor je situatie. Maar hoe kies je die? De keuze is reuze en een beetje hulp is dan welkom toch?

Negenmaandenbeurs

Wist je dat de Negenmaandenbeurs niet alleen een walhalla is met babykleertjes, geboortekaartjes en andere spullen voor je baby, maar ook een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor een gezinsauto? Elk jaar organiseert de beurs de beste gezinsauto van het jaar verkiezing. Er wordt een lijst gepresenteerd met genomineerde merken en het publiek kan een stem uitbrengen. De winnaar wordt dan tijdens de beurs bekendgemaakt. De winnaar van 2019 was de Opel Crossland. De Negenmaandenbeurs wordt in 2020 van 26 februari tot en met 1 maart gehouden.

Lees ook: Kleine cadeautjes voor onderweg; Squeezies, Ztringz en autobingo

Vlaamse Automobilistenbond

De Belgische tegenhanger van de ANWB is de VAB. Elk jaar organiseren ze de beste gezinswagen van het jaar verkiezing. Er wordt een enquête gehouden onder journalisten én gezinnen om, in verschillende categorieën, de beste gezinsauto’s aan te duiden. De uitslag voor 2020 is al bekend gemaakt. In categorie 1, auto’s tot €20.000 is Renault Clio de winnaar. In categorie 2, auto’s die niet duurder zijn dan €31.000, is Citroën C5 Aircross de gelukkige. Tot slot is in de categorie met elektrische auto’s de Kia Niro tot winnaar gebombardeerd.

Vrienden en familie

Tot slot kun je een rondgang doen onder de mensen die je het meest vertrouwd. Wat zijn hun ervaringen? Wie weet hebben ze eerder voor dezelfde keuze gestaan en kunnen je vertellen waarom ze wel of niet voor bepaalde auto’s hebben gekozen.

Auto kopen

Een auto koop je niet zomaar, daar gaat als het goed is zoeken, testen en kiezen vooraf. Er zijn verschillende manieren om de meest ideale gezinsauto te vinden. Zo zijn er een aantal verkiezingen waarvan het interessant is om de uitslag mee te nemen in je zoektocht.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond