Home » Meer dan 20 Sinterklaas- en kerstcadeaus voor vrouwen

Meer dan 20 Sinterklaas- en kerstcadeaus voor vrouwen

Het is soms even puzzelen, maar sinterklaascadeaus voor kinderen bedenken lukt meestal wel aardig. De 4 cadeautjesregel geeft mooi veel houvast en de unboxingtrend die maar gaande blijft, zorgt voor aardig wat inspiratie voor schoencadeautjes. Wat ik (en veel vrouwen met mij) pas echt heel lastig vind, is wat ik zelf wil. Uit gemak roepen we vaak dan maar dat we “niks” willen. Als we elkaar een handje helpen, moet het goed komen toch? In dit artikel geef ik daarom inspiratie voor sinterklaas- en kerstcadeaus voor vrouwen.

Agenda’s, planners en notitieboekjes

Persoonlijk vind ik dat er niets mis is met een praktisch cadeau. Juist fijn toch om iets te krijgen dat je ook daadwerkelijk gebruikt? Het is dat de agenda die ik nu gebruik nog wel even meegaat, anders had een nieuwe planner zeker op mijn wishlist gestaan.

•Flow Planners

•Moleskine (mijn Moleskine pocket heb ik bij Uncoverlab laten bedrukken met een mooie quote)

•Lentezoet gezinsplanner

•KOMONI notitieboekjes van gerecycled hout en papier (Winactie alert!)

Dagje uit

Ik hou van beleveniscadeau’s. Of het nu een lunchbon is van mijn collega’s voor mijn verjaardag of een citytrip voor met z’n tweetjes van De Man op moederdag. Er zijn zeker wel leuke uitjes te verzinnen die op je verlanglijstje kunnen.

•Winterefteling

•Reisgids (Time to Momo is mijn favoriet)

•Bioscoopbon

•Proeverij (thee, wijn, whiskey, bier etc)

SjaalMania sjaal als kerstcadeau voor een vrouw

Fashion en beauty

Een geurtje of lekkere lotion voelt misschien wat afgezaagd om te vragen, maar het blijven wel lekkere en fijne cadeau’s die bij mij altijd binnen no time op zijn. Ander moois:

SjaalMania sjaal

•Handschoenen

•Oorbellen

•Leren tas

Voor de lunch

Als ik zo’n beetje om me heen kijk aan de lunchtafel, zijn wij vrouwen echte knagers. Er wordt steevast driftig geprikt in zelf meegenomen salades. Zo met het nieuwe jaar (Hallo! goede voornemens) in zicht zullen we dat alleen maar meer gaan doen. Nou dan mooi in stijl toch?!

•Mepal Ellipse lunchpot

•Sistema To Go Chill It saladebak met koelelement

•Yoghurt beker Hema

Me-time

Lekker met de voetjes omhoog of juist omlaag in een voetenbadje. Afstemmen op een heerlijke Netflix knaller en iets lekkers binnen handbereik. Ik zeg meer me-time in 2019! Hier gaat het zeker mee lukken:

•Bootsy Lidl woondeken met voetjes

•Hobbyspullen

•Saunabon

•Massagebon

Lees ook: Waar kun je inspiratie voor kerstversiering opdoen?

Voor in huis

Ook woonaccessoires doen het goed als sinterklaas- en kerstcadeaus voor vrouwen.

•Rituals geurkaars

•Geurstokjes

•Keukentextiel

•Kookboek

•Airfryer

Doe maar lekker duurzaam

Denk je ook na het lezen van deze suggesties “Ik hoef echt niks!”? Ook niks is te koop. NIKS is een donatie aan Greenpeace, voor een groene aarde, schone lucht en oceanen vol leven. Als gever kom je niet helemaal met lege handen aan. Want degene aan wie je het geeft, krijgt een NIKS-pasje of een doosje met daarin een persoonlijke boodschap. Wil je echt NIKS? Stop dan het witte composteerbare pasje NIKS in de grond en het verdwijnt vanzelf. Niks is leuk!

 

 

Dit artikel heeft affiliatelinks. Als je besluit iets te kopen via zo’n link, ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Het kost jou natuurlijk niets extra’s!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond