Home » Medische klompen zijn ideaal voor mensen met een actief beroep

Medische klompen zijn ideaal voor mensen met een actief beroep

Sta jij veel voor je werk? Of ben jij continu bezig? Misschien zijn medische klompen dan iets om over na te denken.

Sta jij veel voor je werk? Of ben jij continu bezig? Misschien zijn medische klompen dan iets om over na te denken. Er zijn namelijk ontzettend veel redenen waarom je deze het beste kan aanhebben tijdens het werken. Waarom? Ik leg het je graag uit.

Niet alleen voor medische personeel

Deze klompen wordt vooral gedragen door verpleegkundige. Ze zijn namelijk ontzettend hygiënisch door het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Het kunststof materiaal is antibacterieel en heel gemakkelijk schoon te houden. Dus ideaal voor in het ziekenhuis. Daar zie je alle verpleegkundige op medische klompen lopen. Ze zijn makkelijk online te verkrijgen zoals bij Sanita klompen. Maar wist je dat het ook voor andere beroepen heel fijn kan zijn?

Medische klompen geven een goede ondersteuning

Voor heel veel beroepen waar je veel bij moet lopen of staan kan deze klomp ook erg fijn zijn. Ze geven namelijk een de perfecte ondersteuning door de speciale naar voetgevormde binnenzool. Dit ondersteunt niet alleen je voet, maar ook je rug. Zo zouden leerkrachten die veel staan er ook baat bij kunnen hebben. Ook is de klomp lekker buigzaam. Dit zorgt ervoor dat je jouw voeten makkelijk afwikkelt. Fijn toch?

Originele medische klompen

Nu hoor ik je denken, maar die dingen zijn toch niet echt mooi? Nou, zoals je op de foto’s ziet zijn ze dat zeker wel! Ze zijn er namelijk in ontzettend veel leuke en mooie printjes. Of misschien ga je liever voor één kleur. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Daarnaast vinden je kinderen het vast ook erg leuk om te zien. Ik weet zeker dat als een kleuterjuf dit draagt ze regelmatig door haar kinderen gevraagd wordt om ze elke dag aan te doen.

Heerlijk tijdens warme dagen

Het liefst loop ik tijdens de warme dagen met mijn slippers, maar dat is niet altijd en overal gewenst. Met deze klompen kan je toch dat luchtige gevoel behouden, maar loop je er wel “netjes” bij. Je voeten zijn immers verborgen onder de klomp en niet zichtbaar. Daarnaast is het heerlijk luchtig aan de achterkant. En ben je even alleen? Of zit je achter je computer? Dan zijn je voeten zo uit die medische klompen. Er zit niks aan de achterkant, dus je schuift je voet er zo uit. Heerlijk!

Heb jij al van dit soort schoenen? En wat is jou reden om deze aan te schaffen? Mijn zus is verpleegkundige en heeft twee verschillende. En jij?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond