Traktatie voor drukke moeders (die ook biologisch is)

Traktatie voor drukke moeders (die ook biologisch is)

Toen Sem onlangs van groep ging wisselen op het kinderdagverblijf leek het me wel leuk om een afscheidstraktatie te maken voor zijn oude groep. Ik ben helaas niet gezegend met het Pinterest gen en ook ontbreekt het me vaak aan tijd. De traktatie moest dus heel simpel zijn, maar zeker ook wel leuk! Ook wil ik mijn verantwoordelijkheid nemen als het gaat om verantwoord trakteren. Het gaat tenslotte om kindjes onder de 2 jaar. Ik bedacht niet alleen een simpele, maar ook een biologische traktatie voor drukke moeders. Hoppa! Biologisch trakteren Vorig jaar maakte ik kennis met Superheldjes....

Lees verder

Fan van gemak?

Voer je e-mailadres in om een melding te ontvangen zodra er een nieuwe blog online staat.