Home » Blogupdate | mamaLou blogt niet meer alleen

Blogupdate | mamaLou blogt niet meer alleen

Ik ben weer verliefd. Opnieuw verliefd geworden op dezelfde man. Zo eens in de zoveel tijd gebeurt dat. Dan vinden we weer onze weg na een gezinsuitbreiding, is er ruimte voor meer dan babyperikelen en zie ik hem weer staan. Maar dit artikel gaat daar niet over. Wel gaat het over de blog, hoe het de laatste tijd is geweest en welke kant ik op wil. Want ook dat is een soort van een relatie. Eentje waar een beetje de klad in was gekomen.

Wat je dan moet doen is er aan werken. Een nieuwe uitdaging zoeken, werkt maar tijdelijk. En ja, dit gaat nog steeds over mijn blog. 😉 De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier en toewijding mijn gedachtekronkels gedeeld met het www. Maar de combinatie van vier dagen in loondienst werken, het moederschap en mamaLou blogt viel me soms zwaar. Daar kon geen goede planning tegenop. Wat doe je dan? Dan start je vrolijk nog een blog! Logisch.

Fem.club was mijn reactie op het feit dat ik meer wil zijn dan alleen moeder. Dat ik vind dat elke vrouw het recht heeft op haar pleziertjes, haar dromen en wensen. Omdat je meer bent dan alleen moeder. Het gaf me precies de motivatie waar ik naar op zoek was. Het deed me weer beseffen dat ik het ontzettend gaaf vind om iets nieuws op te zetten.

Maar waarderen wat je al hebt en daarin investeren is natuurlijk net zo, zo niet belangrijker.

Dat geldt zowel voor mijn offline relaties als voor deze blog. Het knaagde en zeurde. Na twee jaar bouw je toch iets op dat je niet kwijt wil. Dus… we gaan vrolijk verder. Tuurlijk! Met een beetje een nieuw uiterlijk, dat wel. En een klein team van leuke, gezellige meiden die soms ook nog wat te vertellen hebben. Allemaal moeder, allemaal hun eigen verhaal en stem. Leer ze hier alvast een beetje kennen. Ik word er helemaal blij en enthousiast van. Ik ben weer verliefd.

mamaLou blogt niet meer alleen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond