Home » MamaLou blogt; in cijfers

MamaLou blogt; in cijfers

dank je wel

Een spannende week heb ik achter de rug. Een week die in het teken heeft gestaan van mijn grote wens: een mamablog! Waar eerst de verhaaltjes zich enkel in mijn hoofd afspeelden, kon ik ze nu kwijt op mamaLou blogt. Na lang twijfelen, want wat heb ik toe te voegen aan alle andere mamablogs, heb ik de knoop doorgehakt. Ik word hier namelijk gelukkig(er) van en dat is reden genoeg! Uiteraard heb ik nog veel te leren. Mooie, sfeervolle en strakke foto’s maken is er één van. Maar ook aan de vormgeving van de website valt nog genoeg eer te behalen.
 

Domeinnaam

 
Met het aankopen van een domeinnaam heb ik een goede eerste stap gezet: mamaloublogt.nl it is. Zo’n eerste week vertaald naar cijfers is wat ik eerder deze week op Facebook beloofd hebt. Ik ben zelf ook benieuwd, dus daar gaat ie dan:
 

Bezoekersaantallen

 
De website is door maar liefst 231 bezoekers bezocht die samen goed waren voor 436 bezichtigingen, dank hiervoor. Vrijdag was de drukste dag met 97 unieke bezoekers. Ik heb 2 blogs die hoog hebben gescoord. De blog Een overzichtje van leuke geboorte acties heeft het best gescoord, op de voet gevolgd door Durf te dragen! Beide zijn circa 100 keer gelezen, wow! ❤

Mijn allereerste blog over mijn goede voornemen is trouwens ook mijn minst populaire gebleken. Wil je hem nog een tweede kans geven, klik dan hierrr. Opvallend: Naast onze oosterburen had ik ook overzeese bezoekers uit de Verenigde Staten, Filipijnen en zelfs India.
 

Doelen en plannen

 
Komende tijd wil ik werken aan regelmaat en structuur. Daarvoor ben ik, naast de losse blogs, een aantal rubrieken gestart. De dinsdag zal in het teken staan van babywearing en op woensdagavond deel ik mijn mamadag met jullie middels een plog. En tot slot staat er voor vrijdag een gloednieuw rubriek in de steigers waarin ik de leukste en mooiste winacties aan je verklap.

Voor nu:
 
dank je wel
 
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Leuk geschreven 🙂 en leuk dat je je eerste week al zoveel bezoekers gehad hebt, dat is tof hè! 🙂
    haha die bezoekers uit het buitenland is 9 van de 10x helaas spam..

    Heel veel plezier met bloggen!

Welkom op Evenonderons.nl!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: