Home » Mama sieraden: bijzonder om te krijgen en te dragen

Mama sieraden: bijzonder om te krijgen en te dragen

Mama sieraden: bijzonder om te krijgen en te dragen

Het moederschap is prachtig en bijzonder, en hoe mooi is het om dit vast te leggen in een sieraad. Er zijn natuurlijk tal van mama sieraden en wellicht heeft de een er een ander idee of gevoel bij dan de ander. Alles kan en mag en in deze blog vind je inspiratie voor mama sieraden.

Pandora armband

Een Pandora armband is een hele bijzondere armband omdat je deze kunt uitbreiden met bedels die voor jou een betekenis hebben. Iedere Pandora bedel die je aan je armband hangt staat voor iets. Misschien heb je hem gekregen van je man, van een vriendin of van je kind. Of je hebt hem zelf uitgekozen omdat de bedel symbool staat voor een speciaal moment. Pandora heeft ook veel speciale bedels die symbool staan voor de geboorte van een kind. Zo is er bijvoorbeeld een bedel in de vorm van een hartje, met daarin een blauw of roze steentje en een babyhandje erop. Maar ook een kinderwagen-bedel, een babyschoentje-bedel en nog veel meer. Bij Trendjuwelier kun je veel verschillende Pandora bedels vinden en shoppen.

Een ketting met hanger

Het is ook een mooi idee om een ketting te dragen met één bedel die voor jou symbool staat voor het moederschap. Dat kan natuurlijk alles zijn, zolang het voor jou maar een bedel is die het moederschap uitstraalt. De meest voorkomende bedels zijn voetjes met gekleurde steentjes (roze of blauw), een hartje met de gekleurde steentjes, een bedel van een moeder en dochter of een moeder en zoon. Vaak zien we bij deze bedels ook een geboortedatum of naam gegraveerd.
Een ander mooi idee is een geboortesteentje, dat is een steentje in de kleur van de maand waarin je zoon of dochter geboren is.

Een naam armband

Als je het een mooi idee vindt om de naam van je dochter of zoon te dragen, dan zou je een armband kunnen kiezen met de naam of namen van je kind(eren). Dat kan met letterbedels of een armband waar je de naam in laat graveren. Ook kun je kiezen voor een armbandje met een hanger eraan, vergelijkbaar met een ketting met een hangertje.

Vingerafdruk sieraad

Dan tot slot een heel persoonlijk mamasieraad: een hanger met vingerafdruk erop. Je kunt op bedels vaak een of twee vingerafdrukken laten maken. Als je twee kinderen hebt en dus twee vingerafdrukken hebt, kun je deze verwerken in een hart-vorm. Dat is extra bijzonder! Een vingerafdruk aanleveren bij de sieradenmaker werkt heel gemakkelijk: je tekent met potlood een dikke laag, je wrijft hierover heen met de vinger zodat het potlood op de vinger zit. Vervolgens plak je je vinger op een stukje plakband en haal je je vinger er weer voorzichtig af. Deze afdruk stuur je op of je maakt er een duidelijke close-up foto van.

Heb jij een mama sieraad? En heb je ook kindersieraden?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond