Challenge

Mama & IK

 

tijdens de vakanties

Het is bijna vakantie!

Moet jij ook werken tijdens de vakantie?

Als jouw vakantiedagen een beetje met de mijne overeenkomen dan zijn ze bij lange na niet toereikend om elke schoolvakantie vrij te nemen. Hoe regel jij de opvang als je geen vrij kunt nemen? Extra dagjes oma, de vakantiedagen van papa, langere dagen BSO of iets creatiefs? Het lukt je vast wel om het elke keer rond te breien, maar hoe zit het met het vakantiegevoel? Tijd met elkaar doorbrengen en leuke dingen doen? Zeg maar zo’n beetje alles wat een vakantie, vakantie maakt?

En eerlijk is eerlijk, het is heus geen straf voor ze hoor als wij er als moeder niet zijn. Daarom kunnen we het schuldgevoel ook mooi achterwege laten. Toch wil ik zelf persoonlijk ook bijdragen aan een leuke vakantie voor mijn kinderen. Jij ook?

Door deze diepe wens is de Mama & Ik tijdens de meivakantie ontstaan. Waarom goede ideeën voor je houden? Je kunt nu gratis meedoen!

Samen nieuwe herinneringen maken

Elke dag een e-mail

Leuke ideeën die goed te doen zijn

Ook als je moet werken

k

Met gratis printables

Clubhuys

What’s in it for you:

Opdrachten

Ik heb leuke ideeën bedacht die ook gewoon uit te voeren zijn als je moet werken. Het lijkt me heel erg tof om ze met je te delen. Mijn ervaring is dat je na een werkdag, al snel rolt van de avondspits met koken en eten naar het avondritueel en hup in bed. Voor je het weet vliegt die week voorbij. Zonde toch? 

Printables

Aan het begin van de challenge ontvang je van mij een vakantiedagboek. Een boekje waarin jullie samen kunnen schrijven, plakken en herinneringen vastleggen. Een gratis printable die je makkelijk thuis uitprint. 

Quality time

Omdat tijd schaars is, ligt de nadruk op de kwaliteit van jullie tijd samen en niet de kwantiteit. Samen zijn, nieuwe herinneringen maken en doen wat je het liefste doet.

Mama & Ik

De challenge is begonnen en je kunt je niet meer opgeven. Wil je als eerste een notificatie bij een nieuwe Mama & Ik?

Wat zijn de kosten?

De Mama & Ik tijdens de meivakantie challenge is gratis

Hoe doe ik mee?

Via het formulier op deze pagina kun je jezelf opgeven. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een bevestiging in je email. 

Ik heb het druk tijdens de vakantie, heeft het wel zin om mee te doen?

Juist als je het druk hebt, zou ik jezelf absoluut opgeven. De opdrachten zijn veelal laagdrempelig en zijn bedoeld om meer tijd met elkaar door te brengen, niet om het je moeilijk te maken.

Ik heb me opgegeven en nu?

Het is nu afwachten tot 26 april as, dan ontvang je de eerste opdracht. Wel kun je in de tussentijd alvast lid worden van de Bijzonder gewone moeders-groep op Facebook.