Home » Maak jouw woonkamer gezellig met kleine aanpassingen!

Maak jouw woonkamer gezellig met kleine aanpassingen!

Ben je klaar met je huidige interieur, of gewoon even toe aan wat nieuws? Dan kunnen een aantal kleine aanpassingen in je woonkamer al zorgen voor een grote verandering! In dit artikel deel ik enkele tips met je, hoe jij op een simpele manier je woonkamer weer gezellig en sfeervol kunt maken. Lees je mee?

Warmte & sfeer

Ik heb standaard al wat theelichtjes staan, maar in het najaar plaats ik ook wat grote kandelaars en kaarshouders in onze woonkamer. Daarnaast heb ik richting de decembermaand ook mooie lampjes en stolpen met verlichting voor op de vensterbanken. Omdat het vroeger donker is, vind ik het belangrijk om wel meer licht en warmte te creëren in onze woonkamer. Dit zorgt voor een fijne sfeer. Ook kan bijvoorbeeld een nieuwe hanglamp of vloerlamp al zorgen voor een groot verschil. 

Lees ook: Interieurinspiratie voor het najaar

Leuk de muren op

Een andere kleur of behang kan een groot verschil maken in je woning. Het lijkt een drastische stap, maar een muurtje verf of behang je zo weer over. Probeer het eens! Kies een muur uit in je woonkamer die wel wat extra’s kan gebruiken, en kies vervolgens een mooie kleur of behang. Persoonlijk vind ik behang met een printje altijd ontzettend leuk staan, dit breekt je woonkamer. Kijk bijvoorbeeld eens bij een behangexpert voor inspiratie. 

Persoonlijke dingen toevoegen

Zelf vind ik het altijd heel leuk om wat persoonlijke dingen in mijn woonkamer te hebben. Dit maakt het ‘eigen’ en extra gezellig. Zo hebben wij een fotowand met allerlei foto’s: van vakanties, ons samen, huisdieren etc. Daarnaast heb ik een plattegrond van het dorp waar wij in wonen in een lijst op de muur. Ik vind dat stukje persoonlijk erg leuk en ik merk vaak ook dat bezoek het opmerkt. Laat jezelf en je kinderen zien! 

Wat is jouw favoriete stukje in je woonkamer?

 

Foto van woonkamer van Photographee.eu via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond