Home » Luxe kamperen; glamping is het beste van twee werelden

Luxe kamperen; glamping is het beste van twee werelden

Zei iemand vakantie? Dan zeg ik Yelloh! Village. En misschien wel helemaal gratuit. Want in Nederland is deze aanbieder van plekjes in de zon misschien niet heel bekend, maar in Frankrijk des te meer. Spanje en Portugal ook trouwens. Aan die bekendheid onder ons Hollanders willen ze wat doen. Daarom mocht ik in de digitale pen klimmen en mag jij je ongezouten mening geven over luxe kamperen. Het leukst? Daar staat natuurlijk wel wat tegenover. Onder alle inzenders worden een aantal vakanties verloot. Er is wel haast bij want op 31 mei maken ze al de winnaars bekend. Echt een last minute dus (kon het niet laten)! De link naar de enquête vind je hier!

Luxe kamperen

Met de gegeven antwoorden wil Yelloh! Village zichzelf en hun aanbod van luxe kampeermogelijkheden verbeteren. En over kamperen gesproken, ik snapte er werkelijk niets van. Waarom zou je je huis willen inruilen voor een paar vierkante meter, leven uit tassen, douche en wc willen delen en het ook nog eens vakantie noemen? Inmiddels weet ik wel beter. Het is heerlijk!

En toch is het mens eigen om het beste van beide werelden te willen hebben. Glamping, zoals luxe kamperen ook wel wordt genoemd, is daar een perfect voorbeeld van. De vrijheid van het kamperen, maar met de luxe van een hotel. Het is tenslotte vakantie!

5x fijn aan glamping

Midden in de natuur | In een huisje zit je een beetje opgesloten. Ik heb gemerkt dat het voor de kinderen dan erg lastig is om vriendjes te maken. Met een tent sta en leef je met één voet buiten.

Volwaardig interieur |En dat doe je dan in stijl natuurlijk. Geen krakkemikkig inklapmeubilair, maar volwaardige meubels.

Minder sjouwen | Juist omdat zo’n glampingtent van alle gemakken is voorzien, hoef je ook minder mee te nemen. Jeuj!

Moderne voorzieningen| Het is niet voor niets vakantie. Afwassen? Het is pas echt glampen als je buitenhotel een vaatwasser heeft. En een koelkast. En een kookunit. Je weet wel… alles wat we thuis voor lief nemen, maar die op vakantie enorm luxe kunnen zijn.

Eigen sanitair | Met je eigen rol onder de arm over de camping is zo ouderwetsch. Maar ja, delen hoort er wel bij. Privé sanitair kan tegenwoordig wel vaak geboekt worden. Maar je eigen sanitair in of aan je accommodatie is natuurlijk très bien.

Uitgelichte foto glampingtent via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond