Zoeken
Zoeken
Met deze luikjeskalender voor kinderen beleven ze een jaar plezier
Home » Met deze luikjeskalender voor kinderen beleven ze een jaar plezier

Met deze luikjeskalender voor kinderen beleven ze een jaar plezier

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Je hebt ze in alle soorten en maten, gevuld met make-up, chocola, speelgoed, krasloten en zelfs met bier en wijn. Rond deze tijd van het jaar zijn de kalenders met luikjes niet aan te slepen. Aftellen naar de kerstdagen vind ik zelf ook erg fijn. Het zijn toch twee (als het gunstig valt meer) bijzondere dagen die vrije tijd, lekker eten en tijd met elkaar met zich meebrengen. En dat laatste, daar richt GelukjesDag zich op. Ze hebben een luikjeskalender voor kinderen ontwikkelt vol met belevenissen in plaats van alleen materiële dingen.
 
luikjeskalender voor kinderen
 

Be-Leef luikjeskalender voor kinderen

Want later zullen ze zich niet per se die enorme bak met constructiespeelgoed herinneren, maar wel dat je samen veel hebt gebouwd bijvoorbeeld. Aandacht dus! En eerlijk? Ik betrap mezelf er soms te vaak op dat ik roep “even wachten” of “nu even niet”. En hoe vaak ik die gezichtjes wel niet zie opfleuren van echte aandacht… De GelukjesDag be-leef kalender helpt je om wekelijks dat momentje met je kind te creëren. Deze kalender is een luikjeskalender voor kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar met 52 vakjes. Voor elke week één. Gevuld met vooral opdrachten en af en toe een klein cadeautje. Kinderen ontdekken wat ze bijzonder maakt en hoe ze in het leven willen staan. Op speelse wijze uiteraard.

Eén cadeau, 52 keer plezier

Open één jaar lang elke week 1 luikje. Achter elk luikje vind je een symbolisch cadeautje met een briefje: een knutselopdrachtje, een mindful momentje, interessante weetjes, een yoga oefening, of gewoon iets liefdevols om eens over na te denken. En wat zo fijn is? Je kunt elk willekeurig  moment in het jaar beginnen! *GelukjesDag*

 
luikjeskalender voor kinderen
 

mamaLou viert feest

Het is inmiddels een gewoonte, in de weken naar de feestdagen toe blaas ik de rubriek mamaLou viert feest weer nieuw leven in. De bedoeling is om je wekelijks inspiratie te geven, ditmaal natuurlijk, voornamelijk voor Sinterklaas en kerst. Hoewel deze luikjeskalender voor kinderen niet bedoeld is om af te tellen naar de feestdagen, is het natuurlijk wel een perfect cadeau voor in de zak of onder de boom. Regelmatig kleine, mooie momenten hebben, zorgt er voor dat je gelukkiger bent en het gevoel van welzijn toeneemt. Iets mooiers kun je je niet wensen toch?!
 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: