Home » Je luiertas is niet alleen voor je baby: pak deze essentials in voor jezelf

Je luiertas is niet alleen voor je baby: pak deze essentials in voor jezelf

Bij het inpakken voor een dagje uit met je baby is de luiertas essentieel. Maar terwijl de meesten van ons denken om hem te vullen met luiers

Bij het inpakken voor een dagje uit met je baby is de luiertas essentieel. Maar terwijl de meesten van ons denken om hem te vullen met luiers, doekjes en andere babybenodigdheden, is het ook belangrijk om niet te vergeten om ook wat dingen voor jezelf in te pakken. Of je nu een paar uur of een hele dag op pad gaat, dit zijn de spullen die je niet mag vergeten!

Een compacte portemonnee

Of je nu naar het park gaat of gaat lunchen, het is essentieel om je pasjes en geld bij de hand te hebben. Investeren in een dubbele pasjeshouder zorgt ervoor dat al je geld en pasjes op één plek zijn en dat ze niet onderin je tas verdwijnen. Zo’n compacte pasjeshouder kun je met gemak in een zijvakje schuiven, zo heb je ‘m altijd bij de hand. Heb je ook graag nog ruimte voor wat muntgeld? Kies dan een pasjeshouder met muntvak. Deze is nog steeds lekker compact, maar uitgerust met een extra ruim voor losse dingetjes en munten!

Lipverzorging

We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze lippen in de winter gehydrateerd te houden – maar deze regel geldt net zo goed voor de zomer! Met wat lipverzorging zoals balsem of lipgloss voorkom je uitdroging en kloven in de loop van de dag. Daarnaast ze zijn een prima opkikker als de energie begint af te nemen. Zoek voor extra gemak een multipack met meerdere kleuren, zodat je je look kunt afwisselen wanneer je maar wilt. Zo blijf je zelf net zo verzorgd en baby-soft als je kleine wondertje.

Een goede SPF

Ongeacht de tijd van het jaar moet bescherming tegen de zon altijd een topprioriteit zijn als je met je baby op stap bent. Zorg ervoor dat je een SPF-product meeneemt, zoals zonnebrandcrème of lotion met zowel UVA- als UVB-bescherming. Zo kun je ervoor zorgen dat zowel jijzelf als je kleintje de hele dag goed beschermd zijn tegen schadelijke straling. Vergeet ook een hoed niet; zelfs als er wolken in de lucht zijn, kunnen UV-stralen er nog steeds doorheen dringen!

Deze drie items lijken misschien geen must haves bij het inpakken voor een gezinsuitje, maar geloof ons: ze komen allemaal vaker van pas dan je denkt! Van het bijhouden van al je geld en pasjes tot het beschermen van jezelf tegen zonneschade, deze drie benodigdheden zorgen ervoor dat jij en je kleintje alles hebben wat nodig is voor een geslaagd uitstapje samen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond