Home » Gebruikerservaring: Loui Slings Something Omnomnom

Gebruikerservaring: Loui Slings Something Omnomnom

Loui Slings Something Omnomnom

Roze draagdoeken alleen voor meisjes? Ik dacht het niet! Toen de mogelijkheid zich voordeed om een draagdoek van Loui Slings te testen was ik meer dan enthousiast. En zeg nou zelf; Something Omnomnom klinkt toch erg aantrekkelijk?!
 

Reisdoek

Zoals ik in deze blog met budgettips voor draagdoeken aangaf, is een reisdoek een mooie kans om kennis te maken met verschillende draagdoeken. Helaas bleef deze Loui dus maar even bij ons, maar het gaf me wel weer de mogelijkheid om een ander merk en kleur te proberen dan ik normaal zou kopen. Dit in ruil voor een review op Facebook en de kosten van aangetekende verzending naar de tester na mij. Dat ik er ook nog over kan schrijven op draag(dins)dag is voor mij een vette bonus.
 
Loui Slings Something Omnomnom
 

Loui Slings

Dit draagdoekenmerk is, voor mij in elk geval, niet zo bekend. Het is een Pools merk wat relatief veel Limited Edition doeken uitbrengt. Ook Something Omnomnom is een Limited Edition. De doeken koop je, vaak middels een *draw to purchase, via de Facebookpagina van Loui Slings.
 
*Een draw to purchase wil zeggen dat middels een loting bepaald wordt wie de doek mag kopen. 
 

Something Omnomnom

Het is een zware katoenen doek dat zacht aanvoelt. Het meest opvallende aan deze doek is dat hij tweekleurig is. Één kant is fuchsia en de andere kant lila. Aan beide kanten zijn hartjes over de gehele doek verspreid. Als je de middelmarker in de nek van je kindje draagt, zitten de hartjes ondersteboven. Dit had ik niet verwacht en in eerste instantie dacht ik zelfs dat het een foutje was. De eerste keer dragen deed ik dan ook met de marker naar beneden als bottomrail.

Edit: deze draagdoek is een zogenaamde second grade doek. Wellicht komt dat door de middelmarkering.
 
Loui Slings Something Omnomnom
 

In de knoop

Het knopen ging eerst stuntelig. Dit heeft niks met de doek, maar alles met mijn gebrek aan ervaring te maken. Ik heb al even niet meer met een doek gedragen en om dan, zwanger en met ruim 25°, meteen een onbekende rugknoop te proberen was te hoog gegrepen. Als ik er aan denk, breekt het zweet me weer uit. En toch vind ik dat het doekje deze knoop (Christina’s Ruckless Back Carry) verdient omdat je allebei de kanten op een mooie manier kunt tonen tijdens het dragen.
 

*als het filmpje niet afspeelt, kun je deze ook via deze link bekijken.
 
Ik viel uiteindelijk dus toch weer terug op het bekende FWCC en dat ging beter. De doek snijdt niet, is zacht en ik kon de fouten die me opvielen makkelijk corrigeren. Dat zijn dan ook weer de eigenschappen wat van katoen voor mij een fijne draagstof maakt.
 
Dubbeldragen met Loui Slings Something Omnomnom
 

Roze alleen voor meisjes?

Door de kleuren en patroon lijkt dit bij uitstek een doek voor meisjes. Desalniettemin heb ik me toch opgegeven en daar heb ik absoluut geen spijt van. De doek stond ons qua kleur erg mooi. Dat vind ik tenminste!
 
 
Maat: 6 en een 2nd grade 
Prijs: €65,00 – €85,00
Blend: 100% katoen waarvan 50% combed
Releasedatum: 13 mei 2016••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond