Home » Losse thee van tastea: de ultieme theebeleving

Losse thee van tastea: de ultieme theebeleving

Thee drinken is kalmerend en ik word dan ook ontzettend gelukkig van een lekker kopje thee. Zeker losse thee van Tastea is echt een theebeleving.

Thee drinken is kalmerend en ik word dan ook ontzettend gelukkig van een lekker kopje thee. Als ik thee drink, drink ik het allerliefste losse thee. Losse thee zijn theekruiden die je zelf in een zakje of een thee-ei stopt en waar je vervolgens jouw thee mee zet.
Het voordeel van losse thee is dat je niet veel nodig hebt om een kopje thee mee te zetten en daarnaast kun je meerdere kopjes thee (of een hele kan) zetten met een portie theekruiden.

Als je een beetje weet welke smaken thee jij blij van wordt en je drinkt normaal gesproken altijd thee gemaakt met theezakjes, dan is het echt de moeite waard om eens te kijken of losse thee ook bij jou past. Geloof me, nadat je dat geprobeerd hebt, wil je niet anders meer. Behalve dat de thee echt lekkerder is en meer smaak heeft, ziet losse thee er ook gewoon heel mooi uit. Voor mij is dan ieder kopje thee echt een feestje! Trouwens, niet alleen voor mij; ook mijn kinderen vinden losse thee zetten erg leuk om te doen en de smaakjes vinden ze heerlijk!

Thee drinken is kalmerend en ik word dan ook ontzettend gelukkig van een lekker kopje thee. Zeker losse thee van Tastea is echt een theebeleving.

Bae Sweet

Zelf ben ik echt een groot liefhebber van rooibosthee, maar ik had tot voort kort nog nooit losse rooibos thee geproefd. Ik was dus blij verrast toen ik de losse rooibos thee van tastea tegenkwam, Bae Sweet genaamd. Bij het openen van de tastea Bae Sweet theebus werd ik al gelukkig, want wat een fantastische geur komt er vrij. Er komen zoveel heerlijke zoete geuren los. Het ruikt echt zo lekker als parfum!
De theekruiden zien er zo mooi uit, het is bijna zonde om ze te gaan gebruiken en er thee mee te zetten. Zo leuk om op deze manier ook thee aan vriendinnen of familie te serveren: elke keer krijg ik super leuke reacties over hoe mooi de thee eruit ziet en vooral ook over hoe lekker hij ruikt.

Thee drinken is kalmerend en ik word dan ook ontzettend gelukkig van een lekker kopje thee. Zeker losse thee van Tastea is echt een theebeleving.

De smaak!

En dan nu natuurlijk het belangrijkste punt: hoe is de smaak van de thee? Om te beginnen is het voor de smaak wel essentieel dat je de thee op de juiste manier zet. Het belangrijkste is om de juiste temperatuur aan te houden. Dit is afhankelijk van de soort thee die je hebt. Bij rooibos thee houd je 100 graden aan. Gelukkig staat dit op de theebus van tastea duidelijk aangegeven, zo weet je dus altijd welke temperatuur je aan moet houden.
Daarnaast is het belangrijk dat je de thee lang genoeg laat trekken. Als je theezakjes gewend bent, dan haal je die waarschijnlijk al na zo’n halve minuut weer uit je kopje. Bij verse thee werkt dit anders, deze moet gemiddeld zo’n 10 minuten trekken. Ook dit staat op de tastea theebussen per smaak aangegeven.

De smaak is in een woord fantastisch! Deze verse rooibosthee smaakt zoveel lekkerder dan thee die ik zet met een theezakje. De geur doet ook echt veel, die maakt het nog lekkerder om te drinken. Ik wil oprecht niet meer anders en mocht je het eens willen proberen, kom dan gezellig een keertje bij me langs! 😉
Als je de thee graag eens thuis wil proberen, heb ik nog iets leuks voor je: Met de code Mamalou krijg je 15% korting op de aanschaf van tastea-thee!! Geniet ervan!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond