Home » Gebruikerservaring: Little Frog Indigo Cube

Gebruikerservaring: Little Frog Indigo Cube

Little Frog Indigo Cube

Inmiddels heb ik de Little Frog Indigo Cube nu al even. Hoe draagt hij? Is hij babyzacht en is de kleur in het echt net zo mooi? Tijd om de balans op te maken.
 

Little Frog

Little Frog is een echt budget merk. Al voor €50,00 heb je een draagdoek. De stof is er dan ook naar. Geen bijzondere blends als hennep of linnen. Soms een bamboe blend, maar meestal is het degelijk katoen wat de klok slaat. Is dat nou zo erg? Ik denk het niet. Katoen kan heel veel hebben, kan gewoon in de wasmachine en slijt ook niet zo snel. Little Frog is te verkrijgen in leuke unikleurtjes, maar ook meerkleurige doeken zijn er verkrijgbaar.
 

Indigo Cube

Deze draagdoek is jacquard geweven. Dit wil zeggen dat het motiefje in de doek geweven is. Ik werd verliefd op de kleur van de doek. Juist hierdoor vond ik het bestellen erg spannend. Afgaand op wat ik op mijn scherm zag, staat indigo voor een rijke diep blauwe kleur. Dit is me gelukkig niet tegengevallen. Sowieso is de doek me niet tegengevallen. Eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat ik geen ervaren drager ben. Maar in vergelijking met mijn Oscha kan ik deze doek heel makkelijk knopen. Hij is heerlijk zacht en daardoor uitstekend geschikt voor zowel nieuwe baby’s als nieuwe draagouders. Qua zachtheid komt hij overeen met mijn Hoppediz draagdoek. Ik denk dat dat ook een goede eigenschap is van katoenen doeken, meteen uit de doos lekker zacht!
 
Maat: 5
Prijs: €65,00 – €70,00
Gewicht: 250 g/m², 260 g/m²
Draagkracht: van baby tot dreumes

 

Little Frog Indigo Cube

 

hoe kies je de juiste draagdoek draagdinsdag
Inmiddels gaat de knoop zelf iets beter en zit hij hoger

 

Little Frog Indigo Cube

 

Accessoires

Ik kocht er een bijpassend tasje bij voor €9,95. Omdat ik het fijn vind om mijn draagdoeken in een tasje op te bergen ben ik wel blij dat ik het tasje gekocht heb, alleen vind ik hem eigenlijk net een slagje te klein voor de doek. Dus hier ben ik minder tevreden over.
 
 
Tip: De kleur van een doek kun je soms beter beoordelen aan de hand van draagfoto’s. Trek de stoute schoenen aan en vraag om draagfoto’s van de doek die je op het oog hebt in een facebookgroep.
 
 
 

Wat vind jij van de Little Frog Indigo Cube?


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond