Home » Dit is handig! Een uit te printen lijst met alle gratis babydozen die je kunt aanvragen

Dit is handig! Een uit te printen lijst met alle gratis babydozen die je kunt aanvragen

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Nu, maar ook na je bevalling zijn er tal van leuke babyboxen die je kunt aanvragen. Deze zijn gevuld met reclame, samples en kortingsbonnen. De blije doos is natuurlijk een heel bekend voorbeeld. Tijdens mijn zwangerschappen heb ik al deze dozen aangevraagd. Omdat het kan! Omdat ik het leuk vind. Er zijn zoals je misschien wel weet nog een hoop meer babydozen die je kunt aanvragen. In dit overzicht vind je een compleet overzicht van alle gratis babydozen van Nederland. De printbare lijst is er helaas niet meer, maar online aanvragen is gelukkig zo gepiept!

De Blije Doos

Zojuist al even genoemd, maar de Blije Doos is dan ook de allerbekendste én leukste babydoos die er is! Vraag hem hier aan!

Liedjesprentenboek Slaap kindje slaap | Lemniscaat

Een kersverse toevoeging aan alle gratis cadeaus die je kunt ophalen als je kindje geboren is, is dit liedjesprentenboek van Lemniscaat. Totdat je baby 3 maanden oud is, kun je in een deelnemend boekhandel je gratis exemplaar ophalen. Vergeet je geboortekaartje niet mee te nemen! Kijk hier voor meer informatie en alle boekhandels die meedoen.

Zwanger Magazine – Ouders van Nu

De zwangerschapsdoos van Ouders van Nu is vervangen door een heel leuk zwanger Magazine! Je vraagt hem aan via deze banner:

Baby Kadobox | Kruidvat

Zwanger? Vraag de gratis Baby Kadobox aan via de website van Kruidvat!
Vol leuke producten, kortingen en extraatjes en zeker de moeite waard!

Naam sleutelhanger | Geboortekaartjes actie

Deze kersverse mama spaart geboortekaartjes. Als je haar 1 (of meerdere verschillende) opstuurt, mag je in ruil daarvoor een naamsleutelhanger uitzoeken. Ook oudere kaartjes vindt ze leuk om te ontvangen. Weetje: Met het insturen maak je ook kans op leuke prijzen. De moeite waard dus.

Lees ook: Filet americain die je wel mag als je zwanger bent

Welkom op de wereld | Hoogvliet supermarkt

Van deze supermarkt ontvingen wij  een boekje met allemaal bonnen. Met de bonnen kan er van alles gehaald worden passend bij het 1e levensjaar van je kleintje. Van billendoekjes, shampoo, wasgel, diksap, potjes voeding tot 2 pakken luiers. Ook zitten er in het boekje kortingsbonnen waarmee je korting krijgt op een fotoboek en de boodschappen voor het eerste verjaardagsfeestje van je kindje. Het leuke (en slim van Hoogvliet) is dus dat je telkens als je kindje een zekere leeftijd heeft bereikt je weer een aantal producten mag komen ophalen.

Update: Het lijkt er op dat Hoogvliet het programma enigzins heeft aangepast. Je kunt je tijdens de zwangerschap al opgeven voor het Welkom op de Wereld programma. Het programma houdt in dat je passende aanbiedingen, nuttige tips en informatie ontvangt passend bij jou en je kind. Na de geboorte kun je overigens nog steeds een pakket met producten aanvragen. Leuk!

Kiekeboebox | PLUS

Binnen twee maanden na de geboorte van je baby kun je de Kiekeboebox ophalen bij PLUS. Een box t.w.v. 40 euro vol baby- en kraamproducten én met waardebonnen voor gratis producten. Voorwaarde is wel dat je binnen het folderverspreidingsgebied woont.

Babypakket | Jan Linders

Ook het babypakket van supermarkt Jan Linders mag je alleen ophalen als je in de buurt woont. Het is een pakket vol handige producten voor jou en je baby. Let op: Het aanvraagformulier op de website moet je binnen twee weken na de geboorte al invullen.

Lees ook: Opnieuw zwanger worden binnen een jaar. Dit deed het mij!

Boekstartkoffertje | Bibliotheek

Voor dit cadeautje hoef je niets te doen. Binnen 3 maanden na de geboorte krijg je namelijk vanzelf bericht van de gemeente met een waardebon. Met deze bon kun je vervolgens naar de bibliotheek om je kleintje gratis in te schrijven. Dan ontvang je ook het bekende oranje koffertje met onder andere een gratis boekje.
Mocht je de bon niet ontvangen, dan kun je hem hier downloaden.

Verrassend Cadeaupakket | Baby-Dump

Met dit ingevulde formulier kun je naar een filiaal van Baby-Dump om een gratis cadeaupakket met allerlei leuke spulletjes voor je baby op te halen

Romper | Zeeman

Zeeman doet weer mee! Schaamde je je zelf vroeger om gezien te worden met een Zeeman tasje, nu leg je daar bij wijze van spreken geld voor neer. Vanaf 2016 heeft Zeemand een gratis romperactie waarmee je een rompertje van biologisch katoen kunt ophalen. Vul dit formulier in om je gratis romper op te kunnen halen.

Stichting Babyspullen Babystartpakket

Heb je een klein inkomen en daardoor niet zoveel te besteden? Gelukkig is Stichting Babyspullen om je een klein stukje op weg te helpen met babyproducten. Met het babystartpakket kun je je kindje een goede start geven, ondanks je eigen financiële situatie. Kijk snel hoe je je aan kunt melden. Ben je in de fijne positie dat je juist een handje kunt helpen? Ook daar vind je op de website meer informatie over.

Tips: – Houd bij het bestellen van je geboortekaartjes er rekening mee dat je vaak bij deze zwanger cadeaus acties een geboortekaartje moet opsturen. – Lees de voorwaarden goed. Soms is er een uiterste termijn waarbinnen je de kaart moet inleveren. – Voor niets gaat de zon op: er is een kans dat je reclame ontvangt per post of per email. Dit artikel van de Consumentenbond gaat daar nog een stukje dieper op in.

Niet gevonden wat je zoekt? Hier vind je ook een compleet overzicht van gratis babydozen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond