Home » Lieve Valentijn,

Lieve Valentijn,

Tussen onze eerste, onverwachts hemelse, kus en de vertrouwd fijne kussen van nu is ruim zes jaar verstreken. Aan het begin van deze zes jaren waren we een verliefd stelletje en nu zijn we trotse ouders. Het is een beetje jammer dat ik soms vergeet dat we niet alleen een stelletje trotse ouders zijn, maar ook dat verliefde stelletje van het begin. Het leven van alledag waarbij we haasten tussen huis, werk, kinderopvang en supermarkt werkt ook niet mee. En dan heb ik het nog niet eens over kindjes die op tijd moeten eten, slapen en daaromheen ook nog van alles willen of moeten. Niet echt romantisch en zeker niet spontaan.
 

 
Daarom bewonder ik jou ook zo, mijn lieve Valentijn. Ook als het mij niet lukt om alle ballen hoog te houden, geef jij mij altijd het gevoel dat ik niet alleen een goede moeder ben, maar ook de mooiste en liefste vrouw. Er zijn zat momenten dat ik aan mezelf twijfel, maar dan ben jij daar, mijn eeuwige rots in de branding, die al mijn zorgen en twijfels wegneemt.

Zoals ik al zei: spontaan is ons leven niet altijd meer. Dus ik weet dat ik lekker mag uitslapen en als ik wakker word, de tafel gedekt is met een lekker Valentijnsontbijt. En deze keer zit er niet alleen een peuter, maar ook een baby erbij. Ook geen verrassing is dat de peuter iets voor ons gemaakt heeft op de kinderopvang. Blij zullen we het pakje uitpakken en trots zijn op het, laten we eerlijk blijven, onooglijk werkje. Burgerlijk of niet, ik hou ervan. Ik hou van jou en ik hou van ons!

Hoe commercieel deze dag ook mag zijn, voor mij is het weer een reminder om jou vaker in je mooie blauwe ogen te kijken. En niet alleen om te zeggen dat de luiers in de aanbieding zijn bij de Kruidvat. Maar misschien moet ik me er gewoon bij neerleggen dat we echt niet meer dat verliefde stelletje van toen zijn. Dat we toch echt van die ouders zijn die trots zijn op elke poep en scheet van de kinderen en vooruit… ook verliefd zijn op elkaar. ♥
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond