Home » Lieve Sem, sorry ventje

Lieve Sem, sorry ventje

Je hebt nog geen idee wat je te wachten staat als ik je op de tafel neerleg. Een paar minuten geleden ben je gemeten en gewogen. De uitslag, in de vorm van de overbekende groene grafiekjes, is zojuist besproken. We zijn bij het consultatiebureau en ook vandaag is bevestigd wat we al wisten: je doet het goed!

Groene zone

Heel goed zelfs. Zij het in je eigen lijn, ergens onderaan, maar nog wel in de befaamde groene zone. Nu je 71 centimetertjes lang bent, is het tijd voor meer van de grotere maten. Maat 62 is nu echt voor baby’s. En dat ben je bijna niet meer. Over een kleine maand mag je 1 kaarsje uitblazen. We moeten nog wel Hiep Hiep Hoera gaan oefenen. De tijd vliegt! Maar dan echt.

Benjamin

Zo fijn om je te zien groeien. Samen spelen doe je heel graag, maar alleen kun je je ook heel goed vermaken. Met de blokken rommelen of aan het keukentje sta je het liefst. Roerend in de pannen, verplichte kopjes thee drinken van je broer. Zij aan zij. Totdat er iemand iets doet wat je niet wil, als kleine Benjamin moet je goed van je kunnen afbijten. Geen zorgen, dat kan jij!

Eén team…

Maar first things first, als de verpleegkundige over je mollige beentjes wrijft hou ik mezelf vast voor het moment wat komen gaat. Jou hou ik ook vast. Stevig. Vind dit een vreselijk moment en zou zo je plaats willen innemen. Ooit hebben we besloten dat vaccineren het beste is voor onze kindjes. En daarmee voor alle kinderen. Eén team, één taak dat idee.

Zo dat is één, dat zit er op lieverd. Gelukkig weet je niet wat komen gaat. Dat ze helaas ook nog in je ander beentje moet prikken. Lieve Sem, sorry ventje… nog 1 voor het team.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: