Home » 4x het leukste tuinspeelgoed voor jongens

4x het leukste tuinspeelgoed voor jongens

Wil jij graag de achtertuin kidsproof maken, zodat je zoon er lekker in kan spelen met vriendjes, broertjes of zusjes? Check onze tuinspeelgoed tips!

Wil jij graag de achtertuin kidsproof maken, zodat je zoon er lekker in kan spelen met vriendjes, broertjes of zusjes? Dan zit je hier goed, want wij hebben 4 tips voor het leukste tuinspeelgoed voor jongens!

1. Voetbaldoel

Heb je voetballiefhebbers in huis? Dan is een voetbaldoel in de tuin een musthave! Uiteraard is een voetbaldoel het leukste als je voldoende ruimte in je tuin hebt waar de jongens in kunnen voetballen én als je geen tuin vol bloemen hebt staan, want dan kan het gevaarlijk zijn voor je bloemetjes. Natuurlijk is ook een grasveld onmisbaar als je een voetbaldoel in de tuin zet. Maar zodra het gras er ligt en het doel er staat, kan ik je beloven dat je zoon heel veel uren plezier zal hebben met zijn goal in de achtertuin!

2. Stunten maar!

Is je zoon meer van het skeeleren. skateboarden of fietsen, dan kun je beter kiezen voor een verhard gedeelte in je tuin. Helemaal gaaf als je er een ramp neer kan leggen zodat de gaafste trucs geoefend kunnen worden. Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat je grote, gladde tegels hebt. Want op koppelsteentjes is lekker skeeleren of skaten natuurlijk onmogelijk.

3. Chill plek

Een fijne plek om te chillen, dat wil toch iedere jongen? Heb je de ruimte voor een overkapping? Zeker doen! Hang er een dartbord op en de komende jaren zal je zoon daar veel plezier van hebben. Heb je veel ruimte over, dan kun je natuurlijk een biljarttafel neerzetten: ook leuk voor papa en mama om mee te spelen!

4. Een zwembad

Een groot opzetzwembad, of nog beter, een vast zwembad, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar een groot zwembad is natuurlijk heerlijk voor kinderen om in te chillen en te spelen. Wellicht past er nog een barretje onder die overkapping en zijn je kinderen de hele zomer niet uit de tuin te krijgen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond