Home » 5x de leukste Netflix series voor vrouwen

5x de leukste Netflix series voor vrouwen

5x de leukste Netflix series voor vrouwen

Ben je lekker alleen thuis en heb je alle tijd voor een heerlijke vrouwenserie, zoals mijn man dat noemt? Dan zijn dit de Netflix series voor vrouwen die je echt moet kijken!

De leukste Netflix series voor vrouwen

Hier komen ze…mijn vijf favorieten!

Fuller house

Ik hou van deze serie! Helaas is dit het laatste seizoen en zijn de laatste afleveringen 2 juni op Netflix gekomen. Ken je deze serie nog niet? Dan is dit echt een aanrader om te gaan kijken. Fuller house is een vervolg van Full house die van 1987 tot 1994 werd uitgezonden. Met Fuller house volg je het leven van de oudste dochter en haar drie jongens. Helaas verliest ze haar man, maar dankzij haar zus en beste vriendin komt ze er weer helemaal bovenop en maken ze de grappigste dingen samen mee. Een aanrader als je gewoon lekker wil kijken en zin hebt in een grote dosis humor.

Sweet magnolias

Een nieuwe serie op Netflix die draait om drie vrouwen in het stadje Serenity. Alle drie met hun eigen verhaal. Sinds de middelbare school zijn ze al beste vriendinnen en staan dan ook altijd voor elkaar en hun gezinnen klaar. Sinds kort weet ik dat het verhaal van de serie is gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woords. Sweet Magnolias is een heerlijke serie die lekker weg kijkt. Vooral met een wijntje en een stukje kaas. 😉

Dead to me

Klinkt misschien iets minder leuk dan degene hierboven, maar is wel degelijk een aanrader. Het eerste seizoen stond al online, maar sinds kort staat seizoen twee er ook op. In seizoen 1 ging het over de dood van de man van Jen waar Judy iets mee te maken had. Nu zijn de rollen omgedraaid en weet Jen iets waar Judy niks van af mag weten. In Amerika is deze serie een grote hit!

Dynasty

Ik heb nooit gekeken naar het orgineel uit 1981, maar was toch wel geïnteresseerd in deze reboot. Dynasty neemt je mee naar de wereld van de rijke. Twee rijke families, de Carringtons en de Colbys, zijn in een strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Het is lekker over de top en de gebeurtenissen zijn te bizar, maar is daardoor heerlijk om te zien. Vooral het ontdekken van de geheimen van elk familielid en hoe ze hierop reageren is al het kijken waard. Hou jij wel van een over de top serie met glitter en glamour? Dan is deze serie het kijken waard!

The crown

Vind jij koningin Elizabeth uit Engeland ook een bijzondere vrouw? The Crown neemt je mee in haar verhaal vanaf het moment dat ze gaat trouwen. De serie is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek die zich hebben afgespeeld. Sinds 2016 staat deze serie op Netflix, maar de seizoenen daarna zijn zeker een aanrader.

Heb je zelf nog extra tips voor Netflix series voor vrouwen? Laat ze hieronder achter in de reacties!

Met deze afbeelding kun je gemakkelijk deze tips voor Netflix series voor vrouwen bewaren op Pinterest.

Tijd voor een heerlijke vrouwenserie, zoals mijn man dat noemt? Dan zijn dit de Netflix series voor vrouwen die je echt moet kijken!

Uitgelichte foto via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond