Home » De leukste jongenskleding merken voor de zomer

De leukste jongenskleding merken voor de zomer

Ik heb kledingmerken waar mijn voorkeur naar uit gaat als het aankomt op jongenskleding. Ik vertel jullie in dit artikel alles over mijn favorieten

Met twee jongens thuis durf ik wel te zeggen dat ik inmiddels heel wat ervaring heb als het aankomt op kleding. Regelmatig krijg ik leuke complimenten over de kleding die mijn kinderen dragen. Ze zien er vaak stoer uit, maar toch casual. Ik heb zeker bepaalde kledingmerken waar mijn voorkeur naar uit gaat als het aankomt op jongenskleding. Ik vertel jullie in dit artikel alles over mijn favoriete jongens kledingmerken voor de zomer.

B.Nosy

Wat shirts betreft ben ik dol op de kleurrijke shirts van B.Nosy. De shirts voor jongens zijn vaak een combinatie van felle kleuren met rustige kleuren en vaak met leuke kleine details of prints.
Ook de B.Nosy zwembroeken voor jongens zijn erg leuk en vrolijk. Mijn grote favoriet blijft de gele cactus zwembroek.
Mocht er nu ook een zusje in huis rondlopen: kijk dan bij dit merk zéker even verder bij de meidenkleding. B.Nosy heeft fantastische kleding voor meiden, kijk maar eens voor een B Nosy jurk. Geloof me, je wil ze het liefst allemaal!

Quapi

Net zoals B.Nosy heeft ook Quapi super leuke, kleurrijke shirts voor jongens. Rode, groene, gele shirts en nog veel meer. Ook vrolijke prints komen langs en voor drukke prints loopt Quapi ook niet weg.

Vingino

Wat ik ook heel gaaf vindt, is shirts die langer vallen. Dus shirts die over de billen van je zoon komen. Vingino heeft veel shirts in de collectie die langer vallen. Daarnaast heeft Vingino veel shirts met v-hals en dat vind ik altijd erg gaaf staan bij jongens!

Levi’s broeken

Ik shop voor de heren eigenlijk altijd skinny jeans of slim jeans. Mijn jongens zijn nogal dun en dan is het niet mooi als een broek wijd valt. Levi’s jeans zijn van zeer goede kwaliteit en gaan gelukkig altijd wel redelijk lang mee hier in huis.

••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond