Home » 5x de leukste coronaproof vrijgezellenfeest activiteiten!

5x de leukste coronaproof vrijgezellenfeest activiteiten!

Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeestje en weet je niet wat je in deze “Corona” tijd moet doen? Ik heb de leukste coronaproof vrijgezellenfeest activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Maak een lipdub!

Een lipdub kan overal en altijd. En het leuke is… Je hebt gelijk een leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest. Kies een nummer, verdeel de tekst en studeer een leuk dansje in. Bedenk een leuke plek om te filmen en verdeel de mensen in groepjes. Met een lipdub is het de bedoeling dat je in één take een videofilmpje maakt. Tijdens het vrijgezellenfeest van mijn zus hebben wij een lipdub gemaakt in Clingendeal Den Haag. Wat een geweldige dag was dat. Wij hebben er wel voor gekozen om een bedrijf, Lipdubworld, in te schakelen. Zij nemen alles uit handelen, regelen attributen en filmen het. Zo weet je zeker dat je als eindresultaat een mooi filmpje hebt!

Expeditie Robinson

Zijn jullie een beetje een actieve groep? Dan is dit een super leuk uitje! Net als bij het tv-programma heb je behendigheid, creativiteit, samenwerken en vooral veel gezelligheid nodig. Je strijdt in twee of drie teams om de Robinson van de dag te worden. Door middel van verschillende spellen en een eilandraad wordt bepaald wie de Robinson wordt. Dit alles lekker op het strand van de Noordzee. Ga jij de uitdaging aan?

Speel een spelletje Bubbelbal

Gepropt in een bubbel kan je elkaar moeilijk besmetten. Bubbelbal is eigenlijk voetballen, maar dan met een gigantische bubbel om je lijf heen. Ik weet zeker dat je een hoop lol zult hebben met dit uitje. Maak jij een doelpunt of lig jij de hele tijd op je rug? Het lijkt mij hilarisch om naar te kijken, maar nog veel leuker om te doen!

Wie is de rat? In eigen stad

Ben je meer een denker dan een doener? Dan is deze activiteit geschikt voor jou! In Wie is de rat worden jullie in groepen de stad ingestuurd. Op je telefoon moet je app downloaden die gebruikt wordt voor dit spel. Samen met je team moet je zoveel mogelijk punten proberen te scoren door middel van opdrachten, denk spelletjes en andere dingen. Maar pas op! Er zit een rat in het team. Hij of zij probeert jullie te saboteren. Gelukkig zijn er verschillende rondes om te raden wie in jullie team de rat is. Voor het team met de meeste punten is een prijs. Voor de rat van het slechts presterende team ook! Super leuk om een stad op een andere manier te ontdekken!

DIY’tjes

Dan heb je ook nog een hoop workshops die je ook thuis kan doen. Een aantal bedrijven bieden pakketten aan die je per persoon kan kopen. In dit pakket zit alles dat je nodig hebt om bijvoorbeeld een vogelhuisje te maken. Ben je niet van de activiteiten of is de kans groot dat het regent? Dan zijn deze workshops een uitkomst. Samen anderhalve meter verspreid over de kamer en gaan met die banaan. Er zit een beschrijving bij en soms kan je ook naar een filmpje kijken. Leuk om te doen en een mooie herinnering om mee te nemen!

Heb jij al een corona proof feestje gehad? Wat zijn jullie gaan doen? Ik ben erg benieuwd!


Uitgelichte foto via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond