Home » Leuke verjaardagscadeautjes voor de verjaardag van een kind

Leuke verjaardagscadeautjes voor de verjaardag van een kind

Leuke verjaardagscadeautjes voor de verjaardag van een kind

Er komt een verjaardag aan en dat betekent natuurlijk dat er cadeautjes gegeven worden. Maar wat voor verjaardagscadeautjes zijn nu passend en toch algemeen genoeg om altijd leuk te zijn; wat de leeftijd of wat het geslacht ook is? We hebben een aantal leuke ideeën voor je verzameld!

1. Sieraden

Wanneer je een goede of zelfs belangrijke relatie met de kleine hebt zijn sieraden altijd een goed idee. Een mooie zilveren ketting met een speciaal bedeltje (denk aan een naamplaatje of een kruisje) is een cadeau dat jarenlang gekoesterd kan worden. Of mocht de kleine gaatjes in de oren hebben dan zijn ook speciale oorbelletjes altijd leuk! Zowel papa en mama als de kleine kunnen hier veel waarde aan hechten – grote kans dat ook jij wel iemand kent die nog een speciaal kettinkje dat ooit door een familielid of vriend van de familie gegeven is heeft liggen!

2. Een watertafel

Is de verjaardag in de zomermaanden? Dan is een water (of zand) tafel leuk voor jong en oud. Papa en mama kunnen lekker buiten ontspannen terwijl de kleintjes zich vermaken met de watertafel. Het fijne aan zo’n watertafel is dat het voor uren vermaak kan zorgen en wanneer het minder lekker weer is ook gevuld kan worden met zand. Toch net wat handiger dan de traditionele zandbak!

3. Kleding en accessoires

Hoewel de kleintjes waarschijnlijk nog niet zo gek veel om kleding geven (afhankelijk van de leeftijd natuurlijk) kun je papa en mama hier vast blij mee maken. Zijn de kids al wat ouder, dan kun je kijken wat ze zelf leuk vinden. Misschien wilt een meisje zich graag als prinses verkleden en kun je een leuke prinses jurk cadeau doen, of misschien wilt een jongetje later graag bij de brandweer en kun je wat leuke brandweer accessoires zoals een helm cadeau doen.

4. Boeken en vermaak

Ook altijd leuk, specifiek en toch algemeen genoeg zijn boeken en andere vormen waarmee de kids zich kunnen vermaken. Of het nu een boek met Efteling verhaaltjes is of een doe-boek waar de kleintjes zelf mee aan de slag kunnen; het gaat lang mee en dat maakt het een duurzaam cadeau! De kids zijn lekker bezig, de hersenen worden getriggerd en papa en mama kunnen meedoen of lekker toekijken.

5. Beddengoed

Hoewel je er een volwassenen wellicht niet gelukkig mee maakt, kunnen kinderen dolblij zijn met een leuke set beddengoed. Misschien zijn de kleintjes helemaal fan van Frozen of Cars en kun je ze een speciale set (met misschien nog een leuke, bijpassende knuffel) cadeau doen!

6. Leuk speelgoed

Ook altijd leuk en makkelijk te vinden is natuurlijk leuk speelgoed. Vraag de ouders even waar de kleintjes vrolijk van worden of kijk wat er vorig jaar op het sinterklaaslijstje stond om te weten met wat voor speelgoed je de kids echt vrolijk kunt maken. Je kunt er gelukkig alle kanten mee op!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond