Home » Leuke prentenboeken met papa in de hoofdrol | Inspiratie voor Vaderdag

Leuke prentenboeken met papa in de hoofdrol | Inspiratie voor Vaderdag

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor Vaderdag? Wat dacht je van leuke prentenboeken met papa in de hoofdrol? Voorlezen versterkt niet alleen de band tussen ouder en kind, het is ook leerzaam en gewoon hartstikke leuk om te doen. Door voorlezen onderdeel te maken van het naar bed gaan ritueel, creëer je een mooi en fijn moment om samen de dag af te sluiten. Met een prentenboek geef je dus eigenlijk een boel nieuwe herinneringen cadeau. Mooi symboliek voor Vaderdag toch?!

PAPA

Op zoek naar een vaderdagcadeau voor een kersverse papa? Tip: het boek PAPA van Jimmy Fallon! Jimmy Fallon als in de komiek Jimmy Fallon (The Tonight Show). PAPA is een eerste woordjes boek met woordjes zoals koe. En papa. Papa. Papa. Afgewisseld met andere dieren. En dan nog eens papa. Alles om papa het eerste woordje te laten zijn. Zou het lukken? Zoals je van een komiek mag verwachten gaat dat natuurlijk gepaard met veel humor.

Titel: PAPA
Auteur: Jimmy Fallon en Miguel Ordóñez
Uitgeverij: de Fontein
Prijs: €16,45

Lees ook: Cadeau met foto voor Vaderdag

Papa is de allerbeste

Met deze titel scoor je natuurlijk al hoge ogen. En ook de ondertitel ‘Een boekje vol liefde’ is niet verkeerd. Het boekje gaat over een papa dino en zijn kindje. Ook al snurkt hij hard en prikt zijn baard met kusjes geven, papa is en blijft de allerbeste. En dat laat baby dino graag merken aan zijn lieve paps.

Titel: Papa is de allerbeste
Auteur: J.M. Walsch
Uitgeverij: Deltas
Prijs: €16,45

Lees ook: Alle dinofans verzamelen! Jurassic Kingdom komt naar Nederland

Papa is een held

Een boek vol met vaders voor vaders. Vaders in alle soorten en maten. Lieve, stoere, boze en vrolijke papa’s. Onbekende vaders, maar ook bekende zoals die van Pippi Langkous en Jip en Janneke. Bekende auteurs en illustratoren hebben dit boekje gevuld met prachtige versjes, zoekplaten, prenten en voorleesverhalen.

Titel: Papa is een held
Auteur: oa Dick Bruna,  Marianne Busser en Ron Schröder, Fiep Westendorp, Annie M.G. Schmidt, Dagmar Stam en nog vele anderen
Uitgeverij: Ploegsma
Prijs: €19,95

Bobbi – De allerliefste papa

De Bobbi boekjes behandelen altijd herkenbare thema’s. De zinnetjes zijn simpel en op rijm. Zo ook deze, die zeker in het rijtje leukste prentenboekjes met papa in de hoofdrol thuis hoort. Het boekje gaat over een aantal activiteiten die Bobbi graag met papa doet. Denk aan samen naar de kapper, boodschappen doen en naar de speeltuin.

Titel: De allerliefste papa
Auteur: Monica Maas
Uitgeverij: Kluitman
Prijs: €7,99

Mijn grote held

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn zo leuk omdat ze uniek zijn. Ollie het olifantje maakt daarom in zijn prentenboek graag plek voor de papa’s uit Nederland. Met een foto, zijn naam en jouw naam krijgt het verhaal een persoonlijke stempel en is daarmee een heel leuk cadeau voor Vaderdag.

Titel: Mijn grote held
Auteur: Diederikje Bok en Hein Mevissen
Uitgeverij: YourSurprise
Prijs: €29,95

 

Like it? Pin it!

 

Prentenboeken met papa in de hoofdrol

 

Papa in verwachting

Als vrouw kun je 1000 +1 boeken aanschaffen over zwanger worden, zwanger zijn en moeder worden. Uiteraard ben je niet samen zwanger (brr), maar een man is net zo in verwachting als wij. Ze moeten het met minder doen, maar tussen deze 10 boeken voor aanstaande vaders zit vast wat moois.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond