Home » Leuke en persoonlijke items voor de kinderkamer

Leuke en persoonlijke items voor de kinderkamer

Ken je dat gevoel? Dat je weer eens wat in huis wilt veranderen, zonder daarbij rigoureus met verf en kwast aan de gang te gaan? Ik heb dat gevoel dus vrij vaak. Ik ben er nogal dol op! De woonkamer, maar ook de kinderkamers, onze slaapkamer, de speelhoek en de keuken worden met regelmaat voorzien van een nieuw kleurtje of nieuwe accessoires.

Dit keer kreeg ik de kans om dit te bewerkstelligen met producten uit het assortiment van BESTECANVAS.nl. Ik was al bekend met deze site, omdat ik hier eerder al eens dierbare foto’s op canvas heb laten bedrukken. Dit keer twijfelde ik ook weer tussen persoonlijke foto’s of mooie afbeeldingen. Ik koos voor het laatste en verraste de kids en mezelf hiermee!

PSV fan

Siem is steeds meer fan van PSV. Met de paplepel ingegoten door zijn vader. Hij kan alle spelers feilloos opnoemen en heeft een groot idool: Xavi Simons! Zelf voetbalt hij ook en natuurlijk hoort douchen na afloop van de training of wedstrijd daar ook bij. Hoeveel punten zou ik gescoord hebben denk je, met onderstaande handdoek?

Hoppatee, 100 punten natuurlijk! Een lekkere zachte handdoek van Xavi Simons, daarmee zal hij super trots de kleedkamer trotseren. Daarnaast koos ik uit het uitgebreide assortiment ook een foto op canvas. Dit keer met een prachtig ophangsysteem, ‘retro canvas’ wordt deze genoemd op de website BESTECANVAS.nl. Houten latjes aan de boven- en onderzijde spannen het canvas perfect. De latjes worden los geleverd en bevestig je dus zelf aan het canvas. Door middel van magneetjes klikken deze heel stevig en handig vast. Het toffe hieraan vind ik ook dat je na verloop van tijd het ophangsysteem ook nog kunt gebruiken voor een ander canvas, een mooie tekening of grote foto. De kwaliteit van dit systeem en het canvas is heel mooi, helder en degelijk. Hier was ik echt door verrast.

De woonkamer, maar ook de kinderkamer, onze slaapkamer, de speelhoek en de keuken worden met regelmaat voorzien van iets nieuws.

Do it yourself

Het canvas heeft een prominent plekje bij zijn bed gekregen. En aangezien hij de laatste tijd sowieso al allerlei foto’s en posters met plakband op zijn muren plakt, kan ik maar beter een handje helpen om dit nog stijlvol aan te pakken 😉. Deze afbeeldingen heb ik op internet kunnen downloaden, dus je kunt deze producten maken met iedere gewenste afbeelding of foto.

De woonkamer, maar ook de kinderkamer, onze slaapkamer, de speelhoek en de keuken worden met regelmaat voorzien van iets nieuws.


Zo deed ik dat ook met dit prachtige canvas met eenzelfde ophangsysteem op de slaapkamer van Sofie. Fantastische kwaliteit en erg blij met dit eindresultaat. Sofie vergaapt zich op haar beurt om de “mooie finders” (vlinders). Wederom een succes!

De woonkamer, maar ook de kinderkamer, onze slaapkamer, de speelhoek en de keuken worden met regelmaat voorzien van iets nieuws.

Foto op hout

Tot slot heb ik mezelf ook nog getrakteerd. Ik was ontzettend benieuwd hoe dit zou uitpakken. Ik koos in de categorie wanddecoratie voor ‘foto op hout’. Hierbij wordt je foto of afbeelding op 10 mm dik multiplex gedrukt.

Er is hierbij altijd een zichtbare, subtiele nerf zichtbaar en een vervagend effect aan de randen. Ik betwijfel het dan ook of ik dit net zo mooi zou vinden bij een foto, maar bij deze kleurrijke afbeelding vind ik het zeer geslaagd. Ik had deze eigenlijk bedacht op onze slaapkamer, maar voor nu is hij nog even blijven steken op dit plankje boven onze zitbank.

De woonkamer, maar ook de kinderkamer, onze slaapkamer, de speelhoek en de keuken worden met regelmaat voorzien van iets nieuws.

Ik ben, zoals jullie zien, ontzettend goed geslaagd en heel erg blij met deze nieuwe aanwinsten in ons interieur. Ik zet alle facts nog even op een rijtje:

  1. Handdoek met print: Te vinden in de categorie “home & lifestyle”. Dit exemplaar met Xavi Simons heeft de afmeting 90 x 50 cm en kost € 19,00
  2. Print op canvas met ophangsysteem (poster PSV): Te vinden in de categorie “wanddecoratie” met producttitel “Retro canvas”. De afmeting is 30 x 20 cm en de prijs is € 8,00
  3. Print op canvas met ophangsysteem (poster vlinders): Te vinden in de categorie “wanddecoratie” met producttitel “Retro canvas”. De afmeting is 30 x 40 cm en de prijs is € 18,00
  4. Foto op hout. Te vinden in de categorie “wanddecoratie” met als titel “foto op hout”: De afmeting is 40 x 30 cm en de prijs is € 18,90

De website hanteert wisselende, maar vaak hoge kortingen. De exacte prijzen kunnen dus afwijken. Wij hebben momenteel een leuke aanbieding voor je: Krijg meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code MAMALOU10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10% op alle bestellingen! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code MAMALOU10 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.
* Code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 30 juni 2023••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond