Home » 5 leuke dingen die je thuis kunt doen tijdens de avondklok

5 leuke dingen die je thuis kunt doen tijdens de avondklok

5 leuke dingen die je thuis kunt doen tijdens de avondklok: in deze blog geven we je tips voor leuke activiteiten tijdens de lockdown en avondklok.

Sinds de ingang van de avondklok zijn we extra beperkt in onze mogelijkheden voor leuke activiteiten ‘s avonds. Niet getreurd, het is tenslotte voor ons eigen bestwil. We kunnen er daarom maar gewoon het beste van maken. Ben je op zoek naar inspiratie? Wij geven je vijf tips waarmee je, ondanks de avondklok, toch thuis een leuke avond kunt beleven.

1.  Let’s get fit

Sporten is belangrijk, zeker in deze tijd. Maar hoe kan ik nou fit blijven als mijn sportschool dicht is en ik s’avonds niet eens meer naar buiten mag? Als jij niet naar de sportschool mag,  haal dan maar de sportschool naar jou toe. Tover je woonkamer ‘s avonds om tot je eigen home gym. Schuif alle stoelen, banken en tafels aan de kant. Knal een Youtube work-out aan op het scherm van je televisie en zweten maar! Waarom sporten zo belangrijk is, lees je hier.

2. Thuisconcert

Informeer de buren maar alvast want, komende week kan je voor het eerst weer een concert bijwonen. Een echt thuisconcert welteverstaan. Hoe je dit doet? De eerste stap is simpel: wijn bestellen. Maak voorafgaand aan je avond een playlist aan op Youtube met opnames van live optredens van je favoriete artiesten. Staat het volume hard genoeg? Dan kan jouw live concert beginnen!

3.  Maak je eigen bioscoop

Ook de bios is helaas gesloten. Een avondje genieten van de nieuwste blockbuster zit er helaas voorlopig niet in. Of toch wel? Je kunt namelijk ook thuis je eigen bioscoopzaal creëren. Verzamel alle kussens en dekens die je kunt vinden en maak zo de meest comfortabele bioscoopbank die je je maar kunt bedenken. Kies een knaller van een film uit via Netflix of een andere aanbieders. Vul een schaal met huisgemaakte popcorn en kijken maar!

4.  Spelletjesavond

Zijn spelletjes helemaal jouw ding? Dan is een spelletjesavond de ideale lockdown activiteit!. Maak allereerst een lijstje van jouw favoriete spelletjes. Heb je geen spelletjes in huis? Geen probleem, via de app store op je telefoon kun je tegenwoordig duizenden leuke interactieve spelletjes downloaden. Haal vervolgens je favoriete snacks en drank in huis en verzamel je hele huishouden. Spelletjesavond is about to start! Heb je een klein huishouden? Laat dan mogelijk vrienden en familie via een videogesprek meedoen.

5.  Plan een wellness avond in

Deze pandemie is reden genoeg om jezelf even flink in de watten te leggen. Organiseer daarom eens een heuse wellness avond. Verwen jezelf met een lekker bad of haal een lekkere scrub voor onder de douche. Vul vervolgens een teil met warm water en badzout of een bruisbal, voor een heerlijk relaxed voetenbad. Sluit de avond af met een gezichtsmasker en een lekkere handcrème en je bent binnen no-time zen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond