Zoeken
Zoeken
Leuke cadeaus voor papa
Home » Leuke cadeaus voor papa

Leuke cadeaus voor papa

Leuke cadeaus voor papa
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Komt de verjaardag van je partner er alweer aan en heb je even helemaal geen inspiratie? Geen probleem. We hebben een aantal leuke, originele cadeaus voor papa voor je verzameld!

1. Een bedrukt cadeau

Bij bedrijven zoals IgoPromo kun je allerlei leuke items met een persoonlijke boodschap of zelfs foto laten bedrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrukte pennen, mokken, een zonnebril of zelfs een tafeltennis setje? Zo wordt een standaard cadeautjes ineens een stuk leuker (zeker wanneer je een speciale boodschap van je kids toevoegt!).

2. Happy socks

Ieder jaar komt happy socks weer met van alles leuks: en zo ook met speciale dagen als verjaardagen. Je kunt jaarlijks een speciale verjaardagseditie happy socks bestellen voor de echte ‘super dad’. De sokken zijn zoals altijd vrolijk, kleurrijk en van goede kwaliteit. Je cadeautje komt in een leuke verpakking, en het enige wat jij nog hoeft te doen is een persoonlijk kaartje toevoegen!

3. Een mannenavond

Welke man wordt nu niet vrolijk van even een avondje voor zichzelf? Geef de vader van je kids een leuke mannenavond cadeau; alleen, of samen met zijn vrienden. Een avondje naar de kroeg, lekker onverstoord op de Playstation of zelfs een weekendje weg om even lekker zichzelf te zijn. Het ideale cadeau voor veel mannen!

4. Romantisch samen

Als ouders heb je vaak weinig tijd om er samen even tussenuit te gaan. Een verjaardag is dan ook een mooi moment om even wat meer tijd aan elkaar te besteden. Reserveer een tafeltje bij jullie favoriete restaurant, boek een weekendje weg of breng de kids naar opa en oma om gewoon even lekker samen een avond op de bank te hangen. Soms is een beleving die je samen deelt veel leuker dan een fysiek cadeau!

5. Toffe gadgets

Je kunt online maar genoeg toffe gadgets vinden in allerlei categorieën: gegarandeerd dat er voor iedere papa wel iets leuks tussen zit. Niet alleen zijn de gadgets vaak erg betaalbaar; ze zijn vaak ook op zoveel manieren toe te passen dat ze eigenlijk voor iedereen wel leuk zijn. Je kunt gadgets online bestellen, maar er zijn ook genoeg leuke gadget winkeltjes in Nederland waar je naar hartelust kunt shoppen.

6. Gereedschap

Is jouw vriend een echte handige harry? Dan is de kans groot dat je hem hartstikke blij kunt maken met nieuw gereedschap. Een goede boormachine bijvoorbeeld, of die cirkelzaag waar hij al maanden naar op zoek is.

7. Klusjesdag

Heeft jouw partner net als veel mannen een hele to-do lijst die hij maar niet afgewerkt krijgt? Organiseer dan samen met de kids een klusjesdag; een dag waarop je met het hele gezin alle klusjes in huis doet. Samen de vijver schoonmaken, de vogeltjes voeren, schilderijtjes ophangen, muren verven en ga zo maar door. Leuk voor iedereen, en weer wat minder stress voor papa!

Wat heb jij dit jaar voor vaderdag cadeau gedaan?••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: