Home » Leitz MyBox® opbergdozen voor een opgeruimd huis

Leitz MyBox® opbergdozen voor een opgeruimd huis

Doet de naam Leitz een belletje bij je rinkelen? Bij mij in elk geval wel. Al was het wel in de verte. En wat bleek? De overbekende snelhechters van vroeger op school zijn van dit merk. Leitz is op de zakelijke markt, op het gebied van kantooraccessoires, erg bekend. Maar het merk heeft nu opbergdozen die vooral in het huishouden zo enorm welkom zijn; Leitz MyBox® Ik zag het al zitten om ze te reviewen. In gedachten had ik ze ook al helemaal ingericht met mijn hobbyspullen. En toen, toen bemoeide het leven zich ermee.

Leitz MyBox

Mila wilde knutselen. Al haar spullen zitten in één grote bak. Omdat ze iets nodig had dat helemaal onderaan zat, belandde de inhoud van heel die bak toen op de vloer en op tafel. Dit kan, nee moet, handiger. En zo kregen mijn dozen een andere bestemming. En dat is net zo fijn!

Slim inrichten

De Leitz MyBox® dozen zijn afsluitbaar en handig te stapelen. Vanbinnen kun je ze makkelijk in verschillende vakken en lagen indelen. De verschillende maten dozen zijn zo op elkaar afgestemd dat ze ook in elkaar gestapeld kunnen worden. Zo creëer je die vakken en lagen. Super handig! Zo maak je optimaal gebruik van de diepte en oppervlakte van een bak. En dat maakt ze juist ook zo handig om haar knutselspullen in op te bergen. Er zit nu een systeem in. Dat maakt de boel overzichtelijker en nodigt meer uit om iets te pakken. En om het weer netjes op te bergen. Ook niet onbelangrijk. 😉

Dit is een grote box met een opbergtray met handvat.
Deze tray kan er makkelijk uit worden gehaald en even worden meegenomen

Leitz opbergdozen

De dozen zijn gemaakt van kunststof met een hoogglans afwerking. Ze zijn hierdoor heel makkelijk af te nemen. Zien er superleuk uit en kunnen daardoor overal neergezet worden. Doordat er verschillende kleuren (roze, groen, blauw en grijs) en maten zijn, kun je een combinatie samenstellen die het beste past bij de ruimte waar je ze gaat gebruiken. En dat kan overal zijn. In de badkamer, op de commode, voor de knutselspullen of juist voor de troepjes die zich altijd maar op tafel verzamelen (krijgt ineens een idee).

 

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond