Home » Ik lees voor uit Mila’s onderwaterwereld

Ik lees voor uit Mila’s onderwaterwereld

Van een heftige blog gisteren naar weer wat luchtigs en fijns vandaag. Een voorleesboek! Niet zomaar een voorleesboek. Een echt Milaboekje. Via de blog van Dochterlief was ik de gelukkige winnaar van Mila’s onderwaterwereld. Altijd leuk een boekje met de naam van je kind zonder dat jij het zelf gepersonaliseerd hebt. Bij een abonnement op de Tina kreeg ik jaren geleden een boekje als welkomstkado. Het boekje ging over een meisje dat Mary-Lou heet. Ik was al wat ouder dan Mila nu is, maar geweldig vond ik dat. Erg bijzonder ook, want dat kwam je nooit tegen.

 

Op de kaft

Met Mila is iedere dag een feestje

 

 

Mila’s onderwaterwereld

Een licht boekje. Dromerig! Zowel in onderwerp als in uitvoering. Mila is een meisje dat graag in bad gaat. Waarom? Omdat in bad gaan een feestje is samen met haar badspeeltjes. In het schuim speelt zich in Mila’s fantasie een waar sprookje af. Mijn Mila was niet meteen laaiend enthousiast, een meisje die het niet erg vind om in bad te gaan en haartjes te wassen is natuurlijk ook wel een beetje vreemd. 😉 De liefde is wel gegroeid, want nu vind ze het een leuk boekje. Grappig vooral. De krab met zijn gekke naam is haar favoriete karakter. Als zijn naam uitgesproken moet worden, doet ze luidkeels mee.

Zomaar een passage

In het water komt haar
fantasie naar boven
Ze gaat dan zelfs
in sprookjes geloven

 

Mila’s onderwaterwereld is geschreven door Rory Blokzijl en geïllustreerd door Muck

Voorleestijd: 2 minuten 

Beoordeling: 🌟🌟🌟★★••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Ik ben ook erg blij met de voorleestijd. We lezen hier altijd een heel boekje dus het is fijn als het een schappelijk voorleestijd heeft. Enkele bladzijden lezen kom ik niet mee weg. 😉

 • Erg leuk inderdaad, zo´n boek met de naam van je kind. Ik wilde er laatst zelf één bestellen, maar het winnen is natuurlijk veel leuker 😉

 • Leuk een boekje met eigen naam! En de voorlees tijd vind ik helemaal ideaal! Mijn zoontje heeft heel veel boeken en de meeste duren zo lang! En meestal wil hij ook nog 2 verhaaltjes .

 • Hi Mary-Lou, volgens mij is mijn eerdere reactie verdwenen. Ik wilde je vertellen dat ik het ontzettend leuk vind dat je een artikel hebt gewijd aan ons boekje. En superleuk dat jouw Mila het boekje ook zo leuk is gaan vinden.
  Hier overigens een Mila die oprecht het heel fijn vindt om in bad te gaan en haar haartjes te wassen, hahaha. Nogmaals. Dankjewel voor je lieve blog. Daar zijn wij heel blij mee!
  Liefs!

  • Wat fijn dat jouw Mila het wel leuk vind! 🙂 Ik heb heel graag een blog gewijd aan je boek. Ik ben benieuwd naar nieuwe boekjes en hou je op Facebook in de gaten. Dank je wel voor je lieve reactie!

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond