Home » Last minute je tuin inrichten

Last minute je tuin inrichten

De zomer nadert zijn einde, maar ook aan het eind van de zomer zijn er nog vele avonden waarop je heerlijk buiten kunt zitten. Het is dus zeker niet te laat om je tuin nog gezellig in te richten! In dit artikel deel ik enkele tips met je, hoe je jouw tuin last minute gezellig kunt inrichten. Lees je mee?

Buitenverlichting

Omdat de avonden wel wat korter worden in de loop van het najaar, is het belangrijk om goede buitenverlichting te hebben. Denk hierbij niet aan fel wit licht, maar juist aan warm licht. Bijvoorbeeld aan een muurlamp bij de achterdeur of een tafellamp voor op je tuinset. Liever niet te veel verlichting? Steek dan een grote kandelaar aan voor meer licht in de avond. Wil je nog net wat extra’s? Zorg dan voor een vuurschaal of vuurkorf en stook in de avond een gezellig vuurtje, gezelligheid gegarandeerd!

Lees ook: Spelen met water in de tuin of op je balkon

Planten/bloemen

Het is nog niet te laat om nog creatief in de tuin aan de slag te gaan! Er zijn genoeg planten en bloemen die in het najaar of zelfs het hele jaar goed staan. Let er wel op dat sommige planten niet tegen vorst kunnen, maar dat duurt gelukkig nog even. Zelf ben ik dol op hortensia’s. Je hebt ze in allerlei kleuren en ze bloeien een lange tijd, dat staat zo gezellig in je voor- of achtertuin. Liever iets kleiner? Koop dan een leuke plant in een pot, deze kun je ook tijdens de kou makkelijk binnen zetten. 

Lees ook: Weer een mooie kleurige tuin na de buxusmot

Tuinmeubels

Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk buiten gaat zitten, moet je natuurlijk wel mooie tuinmeubels hebben. Een tuinset kun je zo groot maken als je zelf wilt. Kies je voor een tweepersoons loungebank? Of voor een grote tafel met acht stoelen? Dat is aan jou! Zolang je een goede set hebt, kun je nog heerlijk lang genieten buiten. Zelf vind ik de tuinmeubels van Hartman Sophie erg mooi en betaalbaar. Extra tip van flip: op dit moment zijn veel tuinmeubels in de uitverkoop, inslaan!

 

Hoe is jouw tuin ingedeeld?

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond