Home » Lancering van de Difrax Pure Collection

Lancering van de Difrax Pure Collection

Lancering van de Difrax Pure Collection

Donderdag 2 juli was het zover, de lancering van de nieuwe lijn fopspenen van Difrax.
De Difrax Pure Collection. Deze vond plaats op een prachtige locatie in Amsterdam, namelijk bij de WNDR Experience. Dit zorgt voor prachtige plaatjes die de fopspenen direct mooi op de kaart zetten.

Over Difrax

Wanneer je denkt aan fopspenen, kom je vanzelf uit bij Difrax. De Difrax fopspenen vallen op vanwege hun vlindervorm. Deze zorgt ervoor dat het neusje van je kindje goed vrijgehouden wordt. De gaatjes gaan huidirritatie tegen omdat er zo voldoende luchttoevoer is.
Alle fopspenen zijn gemaakt van siliconen. Stevig materiaal, eenvoudig schoon te maken en volledig veilig voor je kindje. Allemaal goed over nagedacht in samenwerking met logopedisten en tandartsen.

Lancering van de Difrax Pure Collection

Familiebedrijf

Wist jij dat Difrax een familie bedrijf is van Nederlandse bodem? Nee? Geen probleem, dit wist ik ook niet. Maar achter Difrax zit een mooi verhaal.
Difrax is namelijk opgebouwd door Dimphna en Frank, een samenvoeging van hun namen komt tot DIFRA. De X staat voor de toen nog onbekende factor zoals dochter Vivienne dit ons mooi vertelde. In 1999 stapt zij naar voren in de rol van deze X en neemt het bedrijf over. Zo vormen zij samen DIFRAX.
Toen Vivienne in 1999 het bedrijf overnam heeft zij Difrax echt op de kaart gezet. Dat zij voor haar bedrijf staat merken we in alles terug. Haar bedrijf groeit mee met zowel het kindje als de omgeving.

Lancering van de Difrax Pure Collection

Difrax Pure Collection

Wat de Difrax Pure Collection anders maakt is dat deze gebaseerd is op rustige natuurtinten.
De namen zijn hier dan ook volledig aan af te lijden: Honey, Clay, Evening, Pumpkin, Blossom, Popcorn, Pistache, Brick en Ice.

De Difrax fopspenen zijn er in 5 verschillende maten, welke ervoor zorgen dat ze goed meegroeien met zowel de zuigbehoefte als de leeftijd van je kindje. Er is gekozen om elke maat, ofwel leeftijdscategorie, te koppelen aan 4 verschillende kleuren. Hieronder kun je het overzicht vinden:

Newborn: Pistache, Blossom, Popcorn, Ice
0-6 mnd: Brick, Blossom, Clay, Ice
6+ mnd: Honey, Blossom, Clay, Pistache
12+ mnd: Pumpkin, Blossom, Popcorn, Evening
18+ mnd: Honey, Clay, Evening, Brick

difrax spenen naturel

Deze kleuren zijn zeker onderdeel van de kleurtrends van nu die je echt overal terug ziet komen. Difrax speelt hierbij goed in op de behoeftes van de millennial ouders.
Deze nieuwe fopspenen zijn namelijk prachtig te combineren met kleding, kinderwagens en babykamers in deze kleuren.

Difrax kent 2 verschillende vormen fopspenen; natural en dental. Deze nieuwe lijn is er alleen in de Natural vorm. De Natural vorm heeft een tepelvorm en is symmetrisch. Deze wordt over het algemeen gemakkelijk geaccepteerd door je kindje.

Lancering van de Difrax Pure Collection

We Care

Wat ik zelf ontzettend fijn vind is dat er gekozen wordt binnen Difrax om te werken volgens het motto “We Care”. Zij willen namelijk dat baby’s op een gezonde planeet kunnen opgroeien. Er wordt dan ook erg hard gewerkt aan duurzaamheid van de producten en het gehele proces daaromheen.
Waar mogelijk wordt het gebruik van plastic beperkt, zoals we ook terug zien bij hun verpakkingen.
Ook wordt er gewerkt volgens het amfori BSCI-systeem (Business-Social Compliance Initiative). Dit initiatief is gebaseerd op een gemeenschappelijke gedragscode en biedt een stapsgewijze aanpak om bedrijven te helpen de duurzame handel centraal te kunnen zetten.
Er worden dus een groot aantal milieubewuste keuzes gemaakt waardoor er een goede bijdrage wordt geleverd aan een duurzame wereld, ofwel sustainability.

Heb jij deze fopspenen al gespot in de winkel? Wat is jouw favoriet?


Lees ook: Difrax op de Negenmaandenbeurs••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond