Home » La casa de papel kostuum voor carnaval

La casa de papel kostuum voor carnaval

Zin in een feestje? Nog even en dan is het carnaval! Ben je, al dan niet onder het genot van een drankje, al aan het brainstormen geweest over een geniale outfit? Ik heb een tip: een La casa de papel kostuum. Deze Spaanse Netflix hit leent zich perfect voor carnavalskostuums inspiratie.

La casa de papel kostuum voor carnaval

Men neme een jumpsuit, rood uiteraard. Een masker van Dali. Witte handschoenen. Om het af te maken mag in die poezelig wit gehandschoende handen een geweer niet ontbreken. Nep natuurlijk. Het resultaat? Een felbegeerde La casa de papel carnavalskostuum. Of Money Heist kostuum voor carnaval natuurlijk. Ken je de mop van die vrouw die een keer urenlang heeft lopen zoeken, zoeken en zoeken naar La casa de papel op Netflix? Juist, ze vond het niet!

La Casa de papel aka Money Heist

La casa draait om een bij elkaar geraapte bende van 8 mannen en vrouwen. Onder leiding van El Profesor beramen ze een groot-groter-groots overval. Met een ingenieus plan proberen ze de autoriteiten om de tuin te leiden. Hun outfit is opvallend: rode jumpsuits en Dali maskers.

Shop the look

Schuilt er ergens diep in jou een Berlín, Moscú, Río, Helsinki, Oslo of Denver? Of misschien wel Nairobi of Tokio? Wie de schoen.. uhm.. jumpsuit past, trekke hem aan. Dat is ook een voordeel van deze pakken, ze zijn zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. Maar gooi er een bob pruikje tegenaan en je wannabe Tokio look is ook af. Al deze items koop je ook Feestkleding.nl en bij Carnavalskleding.nl. Vorig jaar maakten wij kennis met deze webshop toen Mila een jurk voor Halloween mocht reviewen.

Carnaval wordt dit jaar van 3 maart tot en met 5 maart gevierd. Mocht je je outfit voor carnaval 2019 nog niet gescoord hebben, hoop ik je hiermee een goede tip te hebben gegeven. Alaaf!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond