Home » Kun je afvallen door te wandelen?

Kun je afvallen door te wandelen?

afvallen door wandelen

Wandelen is een heerlijke activiteit waar je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk tot rust komt. Het is dus logisch dat wandelen ook een positief effect kan hebben op je gezondheid en gewicht. Maar kan je echt afvallen door te wandelen?

Nou, hoe zit het?

Ja, je kunt afvallen door wandelen! Wandelen is namelijk een heel goede manier om meer calorieën te verbranden. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je lichaam meer vet gaat verbranden en dus afvalt.

Wandelen is een laag-intensieve activiteit, wat betekent dat je niet heel veel inspanning hoeft te doen om ervoor te zorgen dat je lichaam gaat bewegen. Dit maakt het gemakkelijker om aan je dagelijkse wandeling toe te komen en ervoor te zorgen dat je gewicht omlaag gaat.

Hoeveel kun je afvallen door te wandelen?

Hoeveel je precies kunt afvallen door te wandelen hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals hoe vaak je wandelt, hoe snel je wandelt en hoeveel je weegt. Maar als je dagelijks wandelt, dan kun je er wel vanuit gaan dat je gewicht omlaag zal gaan. Dit komt omdat je door wandelen meer calorieën verbrandt dan wanneer je stilzit of andere rustige activiteiten doet.

Als je af wilt vallen door te wandelen, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je voldoende wandelt. Om ervoor te zorgen dat je lichaam vet gaat verbranden, is het namelijk belangrijk dat je wandelt voor een langere tijd en/of voor een hogere intensiteit. Dit betekent dat je niet alleen een half uurtje per dag moet wandelen, maar dat je ervoor zorgt dat je minimaal een uur wandelt. Dat kan natuurlijk lekker buiten, of voor de liefhebbers binnen bij een sportclub op de lopende band.

Wandelen is dus een hele goede manier om af te vallen. Als je dagelijks wandelt, dan kun je er zeker van zijn dat je gewicht omlaag zal gaan.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond