Home » KreaDoe: de beurs voor iedereen met een creatieve hobby

KreaDoe: de beurs voor iedereen met een creatieve hobby

KreaDoe DIY beurs banner

Ontspan jij het liefst door creatief bezig te zijn? Is niet Google, maar Pinterest je beste vriend? Dan is KreaDoe dé beurs voor jou! KreaDoe is van woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Er is zoveel te zien, doen en ontdekken op deze beurs dat je er makkelijk een dagje kunt vertoeven. Dus trommel die leuke vriendin maar snel op. Met een beetje geluk win je misschien zelfs wel één van die drie setjes met entreekaarten die ik mag verloten.

Creatieve beurs

KreaDoe is een enorme verzameling van DIY hobby’s. Bakken, naaien, home deco, mixed media, scrapbooken, sieraden, papier hobby’s, tekenen en nog meer. Nog zoveel meer. Op de beurs kun je je creatief laten inspireren, shoppen en workshops volgen. Met tientallen workshops om uit te kiezen dient zich een luxeprobleem aan: keuzestress!

Activiteiten KreaDoe

Er is veel te doen aan activiteiten. Van handletteren, tot glasetsen, edelsmeden, koekjes decoreren tot porselein stippen. Ook aan kinderen is gedacht met een heuse Kinderpuzzeltocht. De puzzeltocht voert ze langs allerlei standjes waar ze activiteiten kunnen doen of raadsels mogen oplossen. De beloning voor goede oplossingen is na afloop een cadeautje grabbelen.

Nieuw vorig jaar was het Mama Maakt! plein. Het was zo’n succes dat het een vast onderdeel is geworden van KreaDoe. Bij Mama Maakt! staat onder andere zelfgemaakte kinderkleding en inspiratie voor de kinderkamer centraal.

Tijdens de beurs kun je ook een bekende DIY’er ontmoeten zoals Bobbi Eden die haar nieuwe haakboek komt presenteren. En daarnaast is er ook een bloggerspot waar je misschien wel je favoriete DIY blogger kunt treffen.

Win!

Zin in een leuk dagje uit in een enorm inspirerende omgeving? Wil je gave DIY ideeën opdoen? Op zoek naar nieuwe materialen voor je hobby? Doe mee met de winactie en wie weet mag je gratis en voor niets het grootste DIY beurs binnen. Omdat samen alles zoveel leuker is, mag je ook nog iemand meenemen. Ik verloot maar liefst 3x 2 toegangskaarten voor KreaDoe.

•Like mijn Facebookpagina. Aanstaande vrijdag maak ik daar de winnaars bekend.
•Ik wil je een beetje beter leren kennen. Laat hieronder weten of onder het actiebericht op Facebook dat je meedoet én welke creatieve hobby je hebt.

 

Om dit artikel te bewaren en te delen kun je onderstaande afbeelding pinnen op Pinterest! ↓••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Ooooh ik doe heel graag mee! Ik ben nog beetje zoekende.
    Voorheen maakte ik bento broodtrommels voor mijn zoontje, maar hij wordt daar te oud voor. Nu kleur ik sinds kort. Nog zoekende wat ik fijnste en leukste vindt. Maar zag bijv ook art journal en zentangle in artikels over de beurs. En prachtige koekjes en stempels en en en… kortom ik zit net in de “ik zoek een nieuwe hobby”.

  • Ohhh…dat zou echt super zijn! Nog nooit geweest, maar lijkt mij zo geweldig. Ik maak graag Luiertaarten en zou dat graag wat meer willen uitbreiden met o.a. handgemaakte kraamcadeautjes. Ik heb ideeën zat en “Pin” me suf! Maar zou heel graag naar Kreadoe willen voor meer inspiratie, workshops te volgen en natuurlijk om naar de benodigde materialen te kunnen kijken.

  • Leuk! Ik zou samen met mijn dochter wille gaan. We vinden knutselen erg leuk en bujo. Ik maak ook altijd dr uitnodigingen voor de verjaardagen zelf.

  • Ik maak van alles met een snijplotter. En ik vind het super leuk om te knutselen met mijn vierjarige dochter. Daarnaast hou ik een uitgebreide planner bij en doe ik aan memorykeeping. Op de kreadoe kan ik meer dan genoeg inspiratie vinden weer.

  • Wat leuk! Ik zou graag met een vriendin gaan die me heeft geïntroduceerd in de wereld van taarten maken(decoreren). Dit is voor mij leuk om af en toe eens te doen als kinderen jarig zijn etc. Momenteel ben ik nog zoekende naar een leuke hobby als creatieve uitlaat …… zou zo graag iets voor mezelf doen als alle kinderen savonds eindelijk op bed liggen. Veel ideeën alleen ik loop steeds vast met het hoe en wat.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond