Ontspan jij het liefst door creatief bezig te zijn? Is niet Google, maar Pinterest je beste vriend? Dan is KreaDoe dé beurs voor jou! KreaDoe is van woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Er is zoveel te zien, doen en ontdekken op deze beurs dat je er makkelijk een dagje kunt vertoeven. Dus trommel die leuke vriendin maar snel op. Met een beetje geluk win je misschien zelfs wel één van die drie setjes met entreekaarten die ik mag verloten.

Creatieve beurs

KreaDoe is een enorme verzameling van DIY hobby’s. Bakken, naaien, home deco, mixed media, scrapbooken, sieraden, papier hobby’s, tekenen en nog meer. Nog zoveel meer. Op de beurs kun je je creatief laten inspireren, shoppen en workshops volgen. Met tientallen workshops om uit te kiezen dient zich een luxeprobleem aan: keuzestress!

Activiteiten KreaDoe

Er is veel te doen aan activiteiten. Van handletteren, tot glasetsen, edelsmeden, koekjes decoreren tot porselein stippen. Ook aan kinderen is gedacht met een heuse Kinderpuzzeltocht. De puzzeltocht voert ze langs allerlei standjes waar ze activiteiten kunnen doen of raadsels mogen oplossen. De beloning voor goede oplossingen is na afloop een cadeautje grabbelen.

Nieuw vorig jaar was het Mama Maakt! plein. Het was zo’n succes dat het een vast onderdeel is geworden van KreaDoe. Bij Mama Maakt! staat onder andere zelfgemaakte kinderkleding en inspiratie voor de kinderkamer centraal.

Tijdens de beurs kun je ook een bekende DIY’er ontmoeten zoals Bobbi Eden die haar nieuwe haakboek komt presenteren. En daarnaast is er ook een bloggerspot waar je misschien wel je favoriete DIY blogger kunt treffen.

Win!

Zin in een leuk dagje uit in een enorm inspirerende omgeving? Wil je gave DIY ideeën opdoen? Op zoek naar nieuwe materialen voor je hobby? Doe mee met de winactie en wie weet mag je gratis en voor niets het grootste DIY beurs binnen. Omdat samen alles zoveel leuker is, mag je ook nog iemand meenemen. Ik verloot maar liefst 3x 2 toegangskaarten voor KreaDoe.

•Like mijn Facebookpagina. Aanstaande vrijdag maak ik daar de winnaars bekend.
•Ik wil je een beetje beter leren kennen. Laat hieronder weten of onder het actiebericht op Facebook dat je meedoet én welke creatieve hobby je hebt.

 

Om dit artikel te bewaren en te delen kun je onderstaande afbeelding pinnen op Pinterest! ↓

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: