Home » Op kraamvisite? Geef een kraambox cadeau

Op kraamvisite? Geef een kraambox cadeau

Hoera, er is een baby geboren! En je mag op kraamvisite. Vind jij het ook zo leuk om op zoek te gaan naar een passend presentje, maar vind je het tegelijkertijd ook best wel lastig? Kleding of speelgoed? Voor nu of toch voor later? Keuzes, keuzes en opties te over. Je wilt natuurlijk wel met iets aankomen waar de kraamvrouw blij van wordt. Maar wat is dat dan? Spoiler: tenzij je het echt heel bont maakt, zal de moeder als het goed is altijd je intentie enorm waarderen.

Vergeet moeders niet

Maar echt punten scoren doe je als je ook nog iets voor moeders meeneemt! De allereerste keer dat iemand dat deed, dacht ik hûh?! Het hummeltje in je armen is de allerbeste beloning voor de inspanningen van een bevalling, maar o wat genoot ik van dat pakketje speciaal voor mij. Kraamkado.nl heeft dat perfect begrepen en maakt het wel heel makkelijk om met een tof kraamcadeau op de stoep te staan.

Kraammand 2.0; geef een kraambox cadeau

Ken je de kraammand? Dat is een mandje vol met (veelal kleine) cadeautjes waarvan je er elke dag één mag openmaken in je kraamweek. Kleine moeite, maximaal plezier. Gebaseerd op het principe van zo’n kraammand kun je, in verschillende prijsklassen, kiezen uit kant en klare kraamboxen. Wil je dit klusje niet uitbesteden, dan kun je met de producten op de site zelf iets fijns bij elkaar shoppen. Mooie, stoere, hippe, lieve merken te over. Denk aan zoet pastelkleurig bamboo servies van Eef Lillemor, Happy Horse knuffels die je wél wilt hebben, duurzame verzorginsgproducten voor moeder en kind van Naïf, Oil en Carol met stoere bad en bijtspeeltjes en (jawel) Johny Doodle. Zelf koos ik voor enkele producten van Naïf en fijne swaddles van Fresk. De XL versies. Heerlijk. Leuk voor in de kraamweek, de eerste maanden en nog lang daarna.

Wat je ook kiest, je kraamcadeau wordt met zorg ingepakt en zal een feestje zijn om uit te pakken. Kijk zelf maar

 


 
 
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond