Home » KOMONI houten notitieboek | 8 Days of Christmas

KOMONI houten notitieboek | 8 Days of Christmas

Denk jij ook altijd hebben hebben hebben als je een notitieboekje ziet? Ik word altijd zo blij van de verschillende designs. Gelukkig kan ik er ook mijn lol mee op want ondanks de digitalisering zal ik bepaalde dingen altijd met pen en papier doen. Dat zijn notities maken en afspraken noteren. Dan kun je maar beter zorgen dat je het in iets moois doet nietwaar? En ik heb weer iets moois gevonden hoor! Houten notitieboekjes van KOMONI.

Duurzaam gerecycled hout

Niet zomaar hout, maar een gerecycled houten kaft en gerecycled papier. De kaft is van mdf en is met een laser bewerkt voor het relief. De geur dat kenmerkend is voor met laser bewerkt hout vind ik echt heerlijk. Elk ontwerp heeft zijn eigen relief design. Een receptenboek, een droomdagboek of een boekje om je bruiloft in te plannen, er is voor iedereen een passende kaft te vinden. Mijn favoriet zijn de dieren met een geometrische print.

Houten notitieboekjes

De uitsnedes worden steeds gecombineerd met heldere kleuren papier wat een prachtige combinatie oplevert. Zo is er een hele leuke collectie houten notitieboekjes ontstaan. De boekjes zijn verkrijgbaar in A4 (€24,95), A5 (€16,95) en A6 (€12,95) formaat. Qua papier kun je kiezen uit gerecycled blanco of lijntjespapier voor je houten notitieboek.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond