Zoeken
Zoeken
Home » KOMONI houten notitieboek | 8 Days of Christmas

KOMONI houten notitieboek | 8 Days of Christmas

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Denk jij ook altijd hebben hebben hebben als je een notitieboekje ziet? Ik word altijd zo blij van de verschillende designs. Gelukkig kan ik er ook mijn lol mee op want ondanks de digitalisering zal ik bepaalde dingen altijd met pen en papier doen. Dat zijn notities maken en afspraken noteren. Dan kun je maar beter zorgen dat je het in iets moois doet nietwaar? En ik heb weer iets moois gevonden hoor! Houten notitieboekjes van KOMONI.

Duurzaam gerecycled hout

Niet zomaar hout, maar een gerecycled houten kaft en gerecycled papier. De kaft is van mdf en is met een laser bewerkt voor het relief. De geur dat kenmerkend is voor met laser bewerkt hout vind ik echt heerlijk. Elk ontwerp heeft zijn eigen relief design. Een receptenboek, een droomdagboek of een boekje om je bruiloft in te plannen, er is voor iedereen een passende kaft te vinden. Mijn favoriet zijn de dieren met een geometrische print.

Houten notitieboekjes

De uitsnedes worden steeds gecombineerd met heldere kleuren papier wat een prachtige combinatie oplevert. Zo is er een hele leuke collectie houten notitieboekjes ontstaan. De boekjes zijn verkrijgbaar in A4 (€24,95), A5 (€16,95) en A6 (€12,95) formaat. Qua papier kun je kiezen uit gerecycled blanco of lijntjespapier voor je houten notitieboek.

8 Days of Christmas

Mooi zijn ze he?! Wil je kans maken op één van de twee exemplaren die ik heb, doe dan mee met de winactie! Het boek met de leeuw is een A6 maat en het grote boek met de quote ‘Make shit happen’ is A5.

•Welke van de 2 houten notitieboekjes vind je het leukst? Geef dat hieronder aan. Ik verloot ze allebei.

•Volg mij op Facebook.

Extra kans maken?

•Schrijf je in voor mijn PloeterMoeders Club! Scroll een klein stukje door voor het formulier.

Zoals je misschien inmiddels weet organiseer ik de 8 Days of Christmas niet alleen. Bij Cassandra maak je vandaag 2x kans op LOL Surprise Underwraps. Zij zal je weer doorverwijzen naar onze volgende kerstengel.
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Menu

%d bloggers liken dit: