Denk jij ook altijd hebben hebben hebben als je een notitieboekje ziet? Ik word altijd zo blij van de verschillende designs. Gelukkig kan ik er ook mijn lol mee op want ondanks de digitalisering zal ik bepaalde dingen altijd met pen en papier doen. Dat zijn notities maken en afspraken noteren. Dan kun je maar beter zorgen dat je het in iets moois doet nietwaar? En ik heb weer iets moois gevonden hoor! Houten notitieboekjes van KOMONI.

Duurzaam gerecycled hout

Niet zomaar hout, maar een gerecycled houten kaft en gerecycled papier. De kaft is van mdf en is met een laser bewerkt voor het relief. De geur dat kenmerkend is voor met laser bewerkt hout vind ik echt heerlijk. Elk ontwerp heeft zijn eigen relief design. Een receptenboek, een droomdagboek of een boekje om je bruiloft in te plannen, er is voor iedereen een passende kaft te vinden. Mijn favoriet zijn de dieren met een geometrische print.

Houten notitieboekjes

De uitsnedes worden steeds gecombineerd met heldere kleuren papier wat een prachtige combinatie oplevert. Zo is er een hele leuke collectie houten notitieboekjes ontstaan. De boekjes zijn verkrijgbaar in A4 (€24,95), A5 (€16,95) en A6 (€12,95) formaat. Qua papier kun je kiezen uit gerecycled blanco of lijntjespapier voor je houten notitieboek.

8 Days of Christmas

Mooi zijn ze he?! Wil je kans maken op één van de twee exemplaren die ik heb, doe dan mee met de winactie! Het boek met de leeuw is een A6 maat en het grote boek met de quote ‘Make shit happen’ is A5.

•Welke van de 2 houten notitieboekjes vind je het leukst? Geef dat hieronder aan. Ik verloot ze allebei.

•Volg mij op Facebook.

Extra kans maken?

•Schrijf je in voor mijn PloeterMoeders Club! Scroll een klein stukje door voor het formulier.

Zoals je misschien inmiddels weet organiseer ik de 8 Days of Christmas niet alleen. Bij Cassandra maak je vandaag 2x kans op LOL Surprise Underwraps. Zij zal je weer doorverwijzen naar onze volgende kerstengel.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 20 Comments

 1. elisabeth maria martina Reply

  wat een origineel exemplaar, verras me maar

 2. Lynn Mahieu Reply

  Ik doe graag mee voor het boekje van de leeuw. Ik schrijf voor mijn dochtertje en voor mijn buikbaby geregeld in hun eigen boekje wat er allemaal gebeurd zodat zij dat als ze later groot zijn allemaal kunnen herbeleven. Dit boekje lijkt me heel mooi als vervolg boekje binnenkort voor 1 van hen! 😀

 3. Patricia lubbertje Reply

  Die met die leeuw is super leuk. Daar wil ik graag kans op maken

 4. Leuk deze kerst winacties. Ik ben al hoppend hier terecht gekomen. De boekjes zijn uniek en stuk voor stuk allemaal prachtig. Van de twee vind ik ‘make shit happen’ het leukst. Ik ga het gebruiken als een Art (mixed media) dagboek. Ik doe graag mee.

 5. Ik ben gek op notitieboekjes! Vooral op notitieboekjes met een mooie quote!

 6. Serenaen Kyra de Boer Reply

  Wauw de leeuw, handig zo’n notitie boekje ik doe heel graag mee!

 7. Ik ga voor de ‘Make shit happen’ Past helemaal bij mij op dit moment 😉

 8. Bianca Fenna Reply

  Leuk zeg deze notitieboekjes, ik heb al een hele stapel in de kast liggen, maar ze blijven nog geregeld aan mijn vingers plakken (vooral bij een action shopping trip). Deze houten heb ik nog niet gezien en vooral die met de leeuw is erg leuk!

 9. “Make shit happen” voor mijn lieve man die keihard werkt en moet afstuderen

 10. Vind ze écht prachtig en die GEOMETRISCHE LEEUW is echt geweldig mooi om daarin te mogen schrijven!

 11. anita kempenaers Reply

  leuk, doe graag mee voor het boekje formaat A5, make shit happen

 12. Ze zijn beide erg leuk! Lichte voorkeur voor Make shit happen.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: