Home » Knipperlichtjes in mijn hoofd

Knipperlichtjes in mijn hoofd

Knipperlichtjes in mijn hoofd doven

Het is mij niet meer helder waar, maar een paar dagen terug las ik ergens iets over knipperlichtjes in je hoofd. Het ging over het schoonmaken/opruimen van je huis. Advies is om alles wat je oppakt meteen een beslissing over te nemen wat je ermee gaat doen. Weggooien of bewaren. In het geval van bewaren ook waar dat dan gaat zijn. Alles wat je verplaatst, zijn uitgestelde beslissingen en worden knipperlichtjes in je hoofd. En je kunt je voorstellen dat je knap onrustig kunt worden van knipperlichtjes in je hoofd.
 

Te laat

 
Dit advies heb ik helaas iets te laat gelezen. Mijn hoofd zit nu zo vol knipperlichtjes dat het een wonder mag heten dat ik geen licht geef. Gedreven door mijn nesteldrang (en het opnieuw moeten inrichten van alle bergruimte) gaan we door heel het huis heen. Wat de stand nu is? Alle kinderkamers zijn schoon en opnieuw ingericht. Ik weet wel waar mijn prioriteiten liggen. 😉 Vooral de kamer van Bas was een uitdaging omdat deze als tijdelijke bergruimte diende voor alles wat van zolder kwam. Er zijn dus nu wel een paar lichtjes gedoofd, maar hiervoor in de plaats heb ik een aantal teruggekregen.
 
Knipperlichtjes in mijn hoofd doven
 
Lees ook: Ik wil geen bezoek meteen na de bevalling 

Vicieuze cirkel

 
Het is een vicieuze cirkel waar ik volgens mij nooit uit ontsnap. Voor vandaag staat de badkamer op de planning, want ook de normale schoonmaak gaat door. Over onze slaapkamer zal ik het maar niet hebben. Stel je heel veel uitgestelde beslissingen voor en je hebt een aardig idee van hoe het er nu uitziet. Als ik boven kom, is onze slaapkamer nu geen knipperlichtje, maar één al neonlicht. Grote denkbeeldige reclameborden die ZOOI schreeuwen. Of TROEP. Soms lees ik ook DIT KAN OOK ANDERS. Ik hoop uiterlijk as zaterdag de stekkers hiervan uit te kunnen trekken. In de tussentijd ga ik heel veel kleine knipperlichtjes doven. De blog die je nu leest is er één van.
 

Bloggen

 
De afgelopen dagen had de blog geen prioriteit, maar wat word ik er blij van om hier weer mee bezig te zijn. En het is gewoon weer mogelijk om je te abonneren op nieuwe blogs. Dankzij een enorme stok achter de deur ben ik op zoek gegaan en heb ik weer een mailservice gevonden die lijkt te voldoen aan mijn wensen. Morgen wordt een rustige dag samen met mijn lief. In de ochtend staat een zwangerschapscontrole op de planning en ’s middags gaan we lekker lunchen samen. Er zijn namelijk lichtjes die wat mij betreft nooit mogen doven. ♥ Daarom vind ik het zo ontzettend gaaf dat Coleta van de Escape Room voor de liefde haar medewerking heeft toegezegd aan de winweek ter ere van mijn blogverjaardag. Volgende week dus meer, heel veel meer hierover! Wil je als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op mijn nieuwe blogs. 😉
 
[wysija_form id=”1″]
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond