Home » Kleine cadeautjes voor onderweg; Squeezies, Ztringz en autobingo

Kleine cadeautjes voor onderweg; Squeezies, Ztringz en autobingo

De vakantie is geboekt. Het aftellen kan beginnen. Vakantievoorpret is leuk! Wat is er allemaal te doen? Wat wil je niet missen? Maar ook: wat moet ik nog kopen? Of wat moet er zeker mee? Wat mij betreft mag een onderwegtas voor de kinderen zeker niet ontbreken. Onderdeel van mijn voorpret is deze tas samenstellen. Daar stop ik wat lekkers in en een aantal kleine cadeautjes voor onderweg. Gegarandeerd plezier!

Inspiratie voor in de onderwegtas

“Zijn we er al bijna?” Je bent nog niet eens de straat uit of het begint al. Bij een lange reis zal een tablet, dvd speler of ander draagbaar systeem zeker een uitkomst zijn. Maar onderschat de onderwegtas ook zeker niet. Het fijne van zo’n tas is dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Je kunt hem ook nog mooi op de interesse van je kinderen afstemmen. Inspiratie nodig? Dit kun je er in stoppen:

Raamstickers

Het is zo jammer dat de old scool raamsticker zo lastig te vinden is. Stickers plakken vinden kinderen vaak sowieso leuk. Hoe tof is het dan als dat over en over gedaan kan worden? Dus (huppakee) raamstickers in die tas.

Squeezies, squishies en ander knijpspeelgoed

Het knijpbare speelgoed zoals Num Noms, Bubbleez en Squeezies (ook allemaal wel Squishies genoemd) zijn al even mega populair. Het houdt nog steeds niet op. Gelukkig maar, want het is bij uitstek geschikt speelgoed voor in de auto, trein en tijdens een vliegvakantie met kinderen. Of hoe je ook maar van plan bent om naar je vakantiebestemming te reizen. En eigenlijk… eigenlijk vind ik het zelf ook enorm ontspannend om even gedachteloos erop los te squeezen.

Lees ook: Kinderaccomodatie van Landal; voor een comfortabele vakantie met kleine kinderen

Ztringz

De zomerhit van 2018 hier in huis is een simpel touwtje. Mila ontdekte tijdens de vakantie wat je allemaal voor leuks met dat touwtje kunt doen. Het mooie: met 3 euries is zo’n magisch touwtje hartstikke betaalbaar. Kop en schotel, parachute, de Eiffeltoren, ze kan er van alles mee maken! Superleuk. En ook een leuke trip down memorylane voor mij. Als je het hebt over leuke en kleine cadeautjes voor onderweg hoort de Ztringz (spreek uit als strings) daar zeker bij. De opvolger SkippyDance doet het ook goed in de onderwegtas als cadeau voor op de vakantiebestemming.

inspiratie voor in de onderwegtas; ztringz

ztrings, autobingo en raamstickers als kleine cadeautjes voor onderweg

Uitwisbaar bord

Nog meer inspiratie voor in de onderwegtas. Omdat de grote versie thuis zo populair is, bracht het me op een idee; een magisch tekenbord voor onderweg. Uiteindelijk is het een uitwisbaar tekenboekje geworden, maar het idee is hetzelfde. Tekenen, uitvegen, repeat.

Autobingo

Er zijn leuke spelletjes die je onderweg kunt doen: Ik zie ik zie wat jij niet ziet om maar iets te noemen. Of heel toepasselijk “Ik ga op reis en ik neem mee”. Ook autobingo is leuk voor kinderen om onderweg te doen. Wat kom je tegen en kun je afstrepen van je kaart? Er zijn diverse kant en klare autobingo spellen te koop. Wil je er iets minder aan uitgeven kun je op zoek gaan naar gratis printables. Op Pinterest zul je ongetwijfeld slagen! Zelf maken kan natuurlijk ook. Samen bedenken wat je eventueel tegen zou kunnen komen is ideaal als voorpret.

Lees ook: Ons dagje uit naar kinderpretpark Julianatoren was één groot feest!

Lekkers/drinken

Een onderwegtas is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers om te snaaien. Ook hiermee kun je helemaal afstemmen op wat ze lekker vinden en mogen hebben.

Kleine cadeautjes voor onderweg

Je kunt er best tegenop zien om met kleine kinderen op vakantie te gaan. Met name de reis er naar toe zorgt voor stress. Door ze onderweg kleine cadeautjes te geven (waarmee ze zich meteen kunnen vermaken) hou je ze lekker bezig. En ben je er hopelijk zo. Vier je thuis vakantie? Een onderwegtas is natuurlijk ook leuk bij een dagje uit. Fijne vakantie!

Like it? Pin it!

Inspiratie voor onderwegtas••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond