Home » Op zoek naar een klein cadeau voor iemand die draagt? Ik geef je meer dan 10 toffe suggesties!

Op zoek naar een klein cadeau voor iemand die draagt? Ik geef je meer dan 10 toffe suggesties!

gegraveerde slingringen als klein cadeau voor iemand die draagt

Ben je ook op zoek naar een klein cadeau voor iemand die draagt? Dat is best lastig heb ik laatst zelf ondervonden. Ik deed mee met een swap en mijn swapmaatje draagt ook. Het leek me daarom gaaf om een draaggerelateerd cadeau uit te zoeken. Ik kwam hele leuke dingen tegen. Wie zegt er bijvoorbeeld nou “nee” tegen een mysterybox? En met een draagdoek of draagzak scoor je natuurlijk ook punten. Maar ja, dat zijn nou eenmaal cadeaus die je niet vaak of in elk geval niet zomaar geeft.

Kleine draagcadeau’s

En toch blijft het jammer. Het is gewoon het leukst om iemand blij te maken met dat wat hem of haar blij maakt. Jezelf af en toe verwennen met iets leuks is trouwens ook erg belangrijk. Ik ging weer op zoek en ditmaal wist ik niet van opgeven. Dit resulteerde in een aantal toffe suggesties. Mijn voorwaarden waren: een draaggerelateerd kleinigheidje voor ouder en kind met een maximum van ongeveer €20,00. Ik ben me ervan bewust dat €20,00 best veel is voor een kleinigheidje, maar voor minder dan een tientje wordt het gewoon echt lastig. Desalniettemin zit er echt wel wat bij voor de smalle beurs.

Kaartenset

En daar val ik maar meteen met de deur in huis mee. Houdt degene voor wie het cadeautje bestemd is van kaarten en snailmail versturen? Met de kaarten van Wendy de Boer kun je een leuk setje maken met allerhande postkaartjes. Ook leuk om zelf te versturen. Met wat etiketten en sluitzegels erbij heb je een compleet pakketje. Doordat je zelf kunt bepalen hoeveel en welke kaartjes je erbij doet, heb je een groot invloed op de totale uitgaven. Voor €5,00 kun je op deze manier al iets moois samenstellen. De sluitzegels en etiketten heb ik bij Dragen en zo gekocht.

Draagkaarten Wendysign met afbeeldingen van draagdoeken, ringslings en borstvoeding
Postkaarten Wendysign | ondergrond Oscha Roses draagdoek

 

DraagKaart

We blijven nog even bij de kaarten, want hoe gaaf is het dat er nu een heus setje draag mijlpaalkaarten te verkrijgen is; DraagKaart! Nog gaver is dat het mijn kaarten zijn. Leuk voor jezelf en om cadeau te geven. Je bestelt ze hier!

ByKay accessoires

Dit merk heeft hele stoere draagdoeken in denimstof. In datzelfde stofje of kleur zijn een paar accessoires te koop die zich perfect lenen om cadeau te doen.

Clutch

Het is weer bijna zomer. Heerlijk om te dragen zonder jas. Leuk zomerjurkje aan, slippertje, kind omknopen en gaan. Maar waar laat je dan je spulletjes zoals sleutels en een bankpasje? Een klein tasje die je makkelijk aan je draagdoek kunt bevestigen is dan ideaal.

Speen- en knuffelkoord

Een clipje waaraan je de speen of lievelingstutje kunt vastmaken. Veilig voor je draagdoek! En minder kans dat je spullen verliest.

Draagsjaal

Lekker voor jezelf, maar ook handig om een slapend kindje op de rug net iets meer ondersteuning te geven. Sommige kindjes gooien het hoofd achterover in de nek als ze op de rug in slaap vallen. Deze draagsjaal kan een handig hulpmiddel zijn om het hoofdje weer netjes in positie te brengen.

Tummytuck

Die kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Wel zou ik voorzichtig polsen of een dergelijk cadeau wel gewenst is. 😉 Het blijft een gevoelig punt bij ons dames. En volgens mij sommige heren ook.

Voor en na foto's met de Tummytuck van Miss Catie made it

Zelfgemaakt Strikmutsje

Het belang van een mutsje voor een pasgeboren baby hoef ik vast niet uit te leggen. Een strikmutsje staat er om bekend beter te blijven zitten en heeft afhankelijk van het materiaal nog meer bijkomende voordelen. Als je een beetje handig bent kun je met dit patroon van Kiind aan de slag en creëer je zelf een superleuk cadeau dat niet veel hoeft te kosten. Behalve dan een beetje moeite en veel liefde.

Stropdassen | strikjes | Vlinderdasjes

Te schattig! Dat is wat ik als eerste dacht toen ik deze creaties van Denise van Morska Design zag. Voor circa €8,00 per stuk heb je een leuk stropdasje, vlinderstrikje of strikje gemaakt van draagdoekstof.

Morska Design stropdassen, kaarthouder en strikje van draagdoekstof

Kaarthouders

Soms wil je jezelf trakteren. Als beloning of gewoon omdat het kan. En met een prijs van €5,00 voor deze kaarthouders kan het zeker! Met dit cadeau verenig je ook nog eens het nuttige met het aangename nietwaar? Ook deze leukerds zijn van de creatieve hand van Denise.

Keyfob

Je sleutels vinden in je tas is een eitje met een keyfob of sleutelhanger van draagdoek. Het is een leuk en klein draaggerelateerd product van een paar eurootjes. Super om te geven én te krijgen.

Kleurboek

Onze kleintjes nemen graag een voorbeeld aan ons. Er lopen dus heel veel kleine en schattige poppenmama’s en papa’s rond die dragen. Speciaal voor hun (en natuurlijk alle andere kindertjes) is er een kleurboek met draagtekeningen. Eigenlijk ken ik er zelfs twee; Draagtekening voor jou heeft er 1 gemaakt en ook bij Von Va Voom kun je 1 kopen.

Gegraveerde slingringen

Een setje slingringen in een leuke kleur is sowieso een tof en klein cadeau voor iemand die draagt. Voor ongeveer €6,00 heb je al een setje. Wist je dat je deze ringen ook kunt laten graveren? Dat maakt ze nog leuker en specialer om weg te geven. Of gewoon voor jezelf. Zomaar. Omdat het kan! Ik heb een setje voor mezelf gemaakt bij Carry with Love. Je koopt de ringen en kiest om 1 of beide ringen te laten graveren.

gegraveerde slingringen als klein cadeau voor iemand die draagt
Gegraveerde slingringen op een Little Frog Indigo Cube draagdoek

Draagkalender

De Mint’s Carry Calendar is een toffe draaggerelateerde verjaardagskalender. Uitgevoerd in zwart-wit met pastelkleurige vegen en spatjes. Bijzonder mooi!

Ook leuk!

Hartvormig barnsteen bedeltje | Beenwarmers | Bijtketting | Kiind magazine

Vind jij het ook lastig om iets kleins te vinden? Of heb je misschien zelfs wel een suggestie voor een klein cadeau voor iemand die draagt? Ik hoor het heel graag!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond