Home » Nieuw van Snoozebaby; de Kiss & Carry draagzak

Nieuw van Snoozebaby; de Kiss & Carry draagzak

Snoozebaby Kiss & Carry draagzak

Niet iedereen staat meteen te springen als een regulier merk met kinderproducten een draagzak ontwerpt. Kijk maar naar een niet nader te noemen kindermeubel gigant. Een goede, maar vooral ergonomische, drager ontwikkelen is gewoon een andere tak van sport. En toch is het Snoozebaby gelukt en ze zijn hierbij niet over één nacht ijs gegaan. Het heeft drie jaar aan ontwikkeling gekost voordat dit nieuwe product aan het assortiment toegevoegd kon worden. Met hulp van moeders, baby’s én draagconsulenten is daar de Kiss & Carry!

Snoozebaby Kiss & Carry draagzak

Maar eerst…

terug naar het begin. Je kent het merk Snoozebaby ongetwijfeld van de vrolijk gekleurde, zachte verschoonmatjes met allemaal labeltjes. Die labeltjes zijn typisch Snoozebaby en bieden afleiding, troost en werken ook nog eens rustgevend voor onze kleintjes. Het Amsterdamse merk ontwikkelde zich aan de keukentafel van Marleen Rameckers.

Onze kleine jongen was vaak moeilijk te troosten. Totdat we merkten dat de zachte materialen van labels aan knuffels en kleding rustgevend werkten. Door met zijn vingertjes aan de labeltjes te voelen werd hij rustig en ontspannen. Niet alleen als hij moest slapen, ook als hij wakker was.  Het effect van de labels was echt opvallend.

Lees ook: hou ze dichtbij én warm; de leukste slofjes voor in de draagdoek

En dus ging ze zelf aan de slag en ontwierp knuffeldoekjes. Inmiddels zijn er tal van producten te verkrijgen. Van rompertjes, slaapzakjes, knuffels en boxkleden tot eerder genoemde verschoonmatjes. En nu is daar dus haar nieuwste project; de Kiss & Carry!*

Is het een draagzak…

of is het een draagdoek? De Kiss & Carry, briljante naam trouwens, is gewoon beide en biedt de zachtheid van een rekbaar draagdoek en het gemak van een draagzak. Hij heeft wel wat weg van een mei tai. Het design vind ik mooi en origineel. Dit komt met name door het zachte draagdoek gedeelte met een leuk printje. En een Snoozebaby zou geen Snoozebaby zijn zonder de beroemde labeltjes, dus ook de Kiss & Carry is ruim hiervan voorzien. Je kindje kan onder het wegdommelen lekker frummelen. Of maak het favoriete knuffeltje of speentje hieraan vast. In slechts vier stappen heb je deze drager trouwens om. Om je op weg te helpen zijn al deze stappen zelfs genummerd. Op een labeltje natuurlijk.

Wat is ergonomisch dragen?

Een klein uitstapje. Bij een ergonomische drager wordt je kind van knieholte tot knieholte ondersteund. Je kind wordt in de kikkerhouding (ook wel M houding genoemd) gedragen, waarbij de knietjes hoger dan de billetjes zitten. Ook heeft je kindje een bolle rug. Dit is namelijk de natuurlijke houding van een baby.

De Kiss & Carry is zoals gezegd een ergonomische drager en voldoet aan alle vereisten voor een natuurlijke en dus comfortabele houding.

Lees ook: draagjassen en vesten; het is weer die tijd van het jaar

Ook interessant

•Vanaf de geboorte te gebruiken tot ongeveer maat 80 (2,5 – 11 kg)
•Te gebruiken als je maat 36 tot maat 44 hebt
•Met zachte ondersteuning voor de nek en het hoofdje van je baby
•Vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten, ook als rugdrager te gebruiken

Kiss and Carry

Deze draagzak (en rekbaar draagdoek inéén) is te verkrijgen in de kleuren groen, blauw en grijs. Hij kost €109,95 en is bij Von Va Voom te bestellen.* De draagzak komt met een bijpassende sjaal en opbergtasje. Een compleet pakketje voor een totale Kiss & Carry ervaring!

Bron: Snoozebaby••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond