Home » Kippiepan; hartige traktatie op mijn werk

Kippiepan; hartige traktatie op mijn werk

Onlangs mocht ik 36 jaar worden. Keek ik in mijn pre-kinderen tijdperk al maanden van tevoren uit naar mijn verjaardag, compleet met dagen afstrepen in mijn agenda, besteed ik er tegenwoordig minder tijd aan. Een drankje doen met vriendinnen en ik ben een gelukkige vrouw. Wat ik ook ook steevast doe, en gebruikelijk is bij ons, is trakteren op mijn werk. Ook hier maak ik me al een paar jaar niet meer druk om. Ik heb namelijk de perfecte traktatie gevonden.

Trakteren op werk

Sommige collega’s pakken uit met heerlijke zelfgebakken brouwsels en weer anderen trekken wat pakken koek open. Incidenteel “moet” je het doen met een appeltje. Allemaal prima! Een paar jaar geleden zocht ik zelf naar iets anders. Wat dat iets dan moest zijn wist ik ook niet. In die tijd werkte ik vlak bij een vestiging van Kippie en daar haalden we geregeld een lekkere lunch. Zo leerde ik ook het concept van de Kippiepan kennen en sinds een paar jaar trakteer ik op kip. Kip ja.

Lees ook: Traktatie voor drukke moeders (die ook biologisch is)

Kippiepan

Het concept van de Kippiepan is simpel: Een pan gevuld met eten die je elektrisch kunt opwarmen. Dat eten varieert dan van complete maaltijden zoals bami en nasi tot borrelhapjes zoals satéstokjes, balletjes en kluifjes. Alles van kip uiteraard.

Tip: Een half uur voor trakteren de pan aanzetten, flink scheutje water in de pan tegen aanbranden en regelmatig keren. Et voila!

Hartige traktatie

Voor de Snackpan XL, waar ik steevast voor kies, betaal je een borg van €15,00. De pan heeft 90 hapjes en kost €30,99. Deze verjaardag heb ik de Kippiepan gekregen in ruil voor een review. Het is geen goedkope traktatie, maar ik vind het zelf ook ontzettend lekker. Een zoete traktatie bij de koffie en thee is heerlijk, maar een hartige traktatie in de namiddag wordt ook wel gewaardeerd is mijn ervaring.

Na gebruik kun je de pan inleveren en krijg je je borg terug, maar je mag de pan ook houden. Bij een volgende bestelling kun je er dan voor kiezen om alleen de inhoud van de pan te bestellen. Wel zo makkelijk. Omdat het een vrij grote pan is, lever ik het zelf wel altijd weer in.

Lees ook: Geboortetraktatie voor kinderdagverblijf en school

Borrelhapjes voor feestje

Ik was zo blij met de Kippiepan dat ik het inmiddels ook twee keer thuis heb besteld voor een verjaardag. Voorheen slingerden we dan een frituurpan aan voor wat hapjes, maar nu gebruik ik daar de Kippiepan voor. Makkelijk en lekker! Als ik trakteer op mijn werk rijd een lieve collega langs een vestiging om de pan op te halen, maar thuis laat ik het bezorgen. Een dag voor het feestje komt KPN het met gekoeld transport bezorgen. Ideaal!

Tip: Zet ook wat servetjes en prikkertjes (voor kip tussen de tanden) neer

Traktatie op werk

Er zijn verschillende mogelijkheden om te trakteren op je werk. Een zoete traktatie zoals koek en taart is gebruikelijk, maar zelf vind ik een hartige traktatie ook erg fijn. Het wordt ook altijd enorm gewaardeerd door mijn collega’s. Ik hou van de principe van de Kippiepan; overal waar je een stopcontact hebt, kun je kip trakteren. Ideaal voor een feestje, maar ook zeker als traktatie.

Like it? Pin it!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond