Home » Mijn 1, 2, 3 voor een kindvriendelijke tuin | Paashop 2018

Mijn 1, 2, 3 voor een kindvriendelijke tuin | Paashop 2018

Op wat rare uitschieters na, is het goed te merken dat het lente is. Het is langer licht, het zonnetje laat zich van zijn beste kant zien en er gebeurt van alles in de tuin. Vitamine Zon! Het is heerlijk toeven buiten. Maar die tuin, tsja die is er nog niet helemaal klaar voor. Gelukkig kun je met een paar simpele acties de tuin uit de wintermodus halen en er weer een fijne en kindvriendelijke tuin van maken.

Niet alleen simpel, maar ook echt 1, 2, 3! En de winactie van de paashop helpt ook een fijn handje mee. Je kunt namelijk een waardebon van Emob, een webshop gespecialiseerd in interieur en decoratie, winnen. Daarom geef ik je ook meteen een paar Emob tips.

Kindvriendelijke tuin

1. Opruimen, (nog) niet spelen!

Alles op z’n plek. Leuk versje dat het hier altijd goed doet als de handen uit de mouwen moeten. Beetje flauw wel, maar het begint toch echt met opruimen. Dode takken weghalen. Onkruid verwijderen. Modderige speelgoed afspoelen. Ik stel het altijd uit, want niet het allerleukste om te doen. Maar nadien krijg je altijd een enorm voldaan gevoel. Zeker als je daarna kunt neerploffen op je kussens die eindelijk uit de opslag kunnen.

Mijn Emob tip: Hoe fijn is het om de zomer te starten met een frisse nieuwe set?!

2. Een eigen plek

Het allerleukste is natuurlijk om voor de kinderen een fijn plekje in te richten. Vorig jaar maakte ik van wat groente- en fruitkistjes een (modder)keukentje. Een enorm succes! En hoe tof is een eigen zitplek wel niet. Hier zouden ze een picknicktafeltje zeker weten waarderen. Denk trouwens bij het creëren van een plekje aan zonbescherming. Gebruik een schaduwrijke plek of zet een parasolletje op.

Mijn Emob tip: Een zeshoekige picknicktafel met genoeg ruimte voor vriendjes. Een pop up speeltent is ideaal als je weinig ruimte tot je beschikking hebt.

3. Buitenspeelgoed

In een kindvriendelijke tuin is natuurlijk ook een hoop te doen en te spelen. Als je er de ruimte voor heb is een glijbaan en/of schommel natuurlijk superleuk. Spelletjes die je gewend bent om binnen te spelen zijn buiten ook erg leuk. Zeker als je voor de extra grote versies gaat!

Mijn Emob tip: Emob heeft een hele categorie met buitenspeelgoed in XL versies.

#Paashop2018

Voor de Paashop winactie is een cadeaubon van €35,00 beschikbaar voor de winnaar. Zoals je hebt kunnen zien kun je deze goed besteden in de webshop. Je kunt het gebruiken als fijne korting op een grote aankoop, maar voor het bedrag zelf is ook veel leuks te koop.

→Like mijn pagina
→ Like de pagina van Emob
→ Laat hieronder of onder het actiebericht op Facebook weten dat je meedoet.

Over een week is de winactie afgelopen en maak ik de winnaar bekend.

Wil je niets missen van acties zoals deze, abonneer je dan op mijn blogalert

[wysija_form id=”1″]

 

Een bloghop is natuurlijk geen bloghop als je niet wordt doorverwezen naar een volgende blog. Maar eerst wil ik even iets kwijt over de blogster voor mij; dat is Cassandra van Momambition. Op haar online lifestyle magazine lees je over veel onderwerpen die gerelateerd zijn aan mama, kind en interieur. Ik verwijs je zo door naar Janske. Net als ik is Janske ook bezig om een gezonder levenstijl te krijgen met behulp van Weight Watchers. Hierover publiceert ze regelmatig een update. Verder schrijft ze daarnaast ook over herkenbare mama onderwerpen (<klik om door te gaan met de hop) en de hipste outfits voor haar dochters. Hop snel over want ze verloot een Kidi Super Star van VTech.

 

Edit: tromgeroffel….. Marjo van Leeuwen is de gelukkige winnaar van het shoptegoed! ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond