Home » Kindvriendelijke tips voor aan tafel

Kindvriendelijke tips voor aan tafel

bruine eetkamerbank

Na een gemiddelde maaltijd met kinderen kun je vaak nog goed zien wat er op het menu stond. Etensresten op tafel, op de stoelen en op de grond. Je vraagt je soms af of er ook iets ín het mondje is gegaan. Dat vraagt echt om wat aanpassingen als je langer met je meubilair wilt doen. Aan tafel mag je vind ik best het nuttige met het aangename verenigen. Je moet er immers heel wat uurtjes aan doorbrengen dus comfort is erg belangrijk, maar het oog wil ook wat. Wat zijn de trends die je ook in een gezin met kinderen kunt toepassen?

Reinigbare verf

Af en toe kijk ik vol afgrijzen naar in het rond zwaaiend bestek vol pasta, rode bieten of ander spul wat zeker weten voor vlekken zal gaan zorgen. Reinigbare verf op de muur is serieus geen overbodige luxe in een jong gezin. Op zoek naar een nieuw kleurtje? Dit jaar is Spiced Honey de Flexa kleur van het jaar. Een mooi bruin kleurtje met een okergele ondertoon dat meteen voor een warme sfeer zorgt.

Aan tafel!

Een materiaal dat populair blijft is leer. Het is een mooi en kwalitatief goed materiaal. Leren eetkamerstoelen kopen is dan ook geen slecht idee als je op zoek bent naar comfortabel meubilair dat daarnaast goed af te nemen is. Daar komt bij dat leer een materiaal is dat juist mooier wordt door gebruik. Heb je trouwens wel eens gedacht aan een eetkamerbank? Dan bedoel ik niet de bekende rugloze houten exemplaren, maar echt een bank voor aan de eettafel. Super comfortabel en origineel.

Kinderstoel

Dan rest nog de vraag waarop de kleinste mag aanschuiven. Op de Negenmaandenbeurs sleepte Cybex met LEMO in de categorie Furniture & Decorations een Baby Innovation Award binnen. De LEMO is een kinderstoel die je kunt verstellen zonder het uit elkaar te halen. Terecht gewonnen toch?!

Kindvriendelijk tafelen

Kleine kinderen moeten nog veel leren. Ook eten. Dit gaat gepaard met veel knoeien. Wil je lang van je mooie meubels genieten dan is het handig om kindvriendelijke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan je materiaalkeuze.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond