Home » Kinderwinterjassen kopen, waar moet je op letten?

Kinderwinterjassen kopen, waar moet je op letten?

We bespreken hier een aantal handige tips & tricks voor kinderwinterjassen, zodat je straks goed voorbereid bent als de winter er weer aankomt.

Het is elk jaar weer een hele zoektocht naar de perfecte winterjas. Je wil namelijk graag dat deze lekker warm is en mooi staat. Je kind wil waarschijnlijk een comfortabele jas die hij of zij mooi vindt. Jij houdt van kwaliteit, maar wil ook dat het niet te duur wordt. Hoe kun je rekening houden met al deze dingen tegelijk? En hoe vind je dan dat ene pareltje tussen al die websites? We bespreken hier een aantal handige tips & tricks, zodat je straks goed voorbereid bent als de winter er weer aankomt.

Smaken verschillen

Vaak is het zo dat de smaak van het kind en van de ouder ver uit elkaar liggen. Het kan dan heel lastig zijn om samen tot een compromis te komen. Er zijn echter een paar leuke oplossingen te bedenken voor dit probleem. Je zou samen naar het speelplein van de basisschool kunnen gaan en alle jassen bekijken. Wijs elkaar aan welke meisjes of jongens winterjas je aanspreekt en kom er zo achter welke stijl je allebei mooi vindt. Is er een jas die jullie allebei mooi vinden? Bingo! Maak er een foto van of vraag het kind waar de jas gekocht is. Als je liever thuisblijft, zou je ook een paar kindermodemagazines erbij kunnen nemen. Blader ze samen door, knip mooie modellen uit en plak deze op een moodboard. Kijk wat ieders stijl is en kom er samen achter waar jullie stijlen overlappen.

We bespreken hier een aantal handige tips & tricks voor kinderwinterjassen, zodat je straks goed voorbereid bent als de winter er weer aankomt.

Bepaal de juiste maat

Het kan online soms lastig zijn om de maat te bepalen, vooral met een kind dat hard groeit. Vaak kun je op websites een maattabel vinden. Pak een meetlint en meet de maten van je kind. Zo weet je bij elke website welke maat het best is voor je kind. Het is belangrijk dat de jongens of meisjes winterjas goed aansluit bij de polsen en mooi om het lichaam valt. Zorg wel dat de jas niet te strak zit, dit is vaak oncomfortabel. Als jullie de maat bepaald hebben, kun je een filter instellen op de website. Zo krijg je alleen jassen in de juiste maat te zien. Je zou ook een filter kunnen instellen van de maximale prijs. Zo voorkom je dat je verliefd wordt op een veel te duur exemplaar!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond