Home » Kinderwagens op de Negenmaandenbeurs

Kinderwagens op de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is een fijne koop- en inspiratie event voor jonge ouders (to be). Op allerlei gebieden en dus ook kinderwagens kun je je hart ophalen. Ik zag zelfs een trotse oma en opa een kinderwagen uitzoeken. Té leuk! Ik ben langs een aantal merken geweest voor een nadere kennismaking met de nieuwste toevoeging aan hun assortiment.

Trends kinderwagens 2020

Wat opvalt is dat alle kinderwagens letten op het gewicht dat je moet tillen eens hij ingeklapt is, maar de één slaagt hier iets beter in dan de ander. Maar bij het kiezen van een kinderwagen laat je je natuurlijk niet alleen leiden door het gewicht. Er zijn zoveel factoren die je mee kunt laten wegen. Wat ook belangrijk is en waar ze zich zeker ook op proberen te onderscheiden is: Hoe makkelijk is de wagen in te klappen, hoeveel kost hij? Hoe is het design? Het oog wilt immers ook wat.

Ik ben langsgeweest bij Joolz, Stokke, Maxi-Cosi en Thule en hieronder kun je meer lezen over hun nieuwste pareltjes.

Joolz Aer

Joolz introduceerde Joolz Aer; een lichtgewicht buggy. Een buggy die handig in te klappen is waarna je het aan een hengsel zo over je schouder kan gooien. Ik loop er niet 3 hoog mee naar boven, maar handig is het wel. Zeker van en naar de auto. De Aer komt in een aantal mooie kleurtjes waarvan ik mighty green toch wel heel heel erg mooi vind. Een mooie buggy die zo compact is dat je het als handbagage kunt inchecken.

Stokke Beat

Stokke is uiteraard mega bekend om de Tripp Trapp, maar vlak de Steps en de nieuwe Clikk ook niet uit. De Clikk lijkt in de verste verte op het bekende stoeltje van Ikea, maar dat komt alleen door het gebruiksgemak. Qua design laat hij de Antilop ver achter zich. Maar dat mag ook wel voor €199,00. Een hele mooie stoel in toffe kleurtjes.

Naast de Clikk kunnen bezoekers van de beurs kennis maken met de Beat. Deze kinderwagen is ontworpen als een echte stadswagen; licht, compact en erg wendbaar. Je kindje kan zowel naar je toe als van je af kijken. De Beat wordt geleverd als onderstel met zitje en kan uitgebreid worden met een reiswieg. De Beat weegt nog geen tien kilo en kan met één hand in- en uitgeklapt worden.

Maxi-Cosi Lila en Coral

En wederom heeft Maxi-Cosi een Baby Innovation Award binnengesleept. Met Coral, een autostoeltje met een uitneembare soft carrier waarin je je kindje kunt dragen, hebben ze een innovatief product afgeleverd. Voordeel van de Coral is dat je de zware autostoel voortaan in de auto kunt laten. In plaats van 4,5 kilo, sjouw je daardoor slechts 1,7 kilo (leeg) met je mee.

Maar ik zag nog iets moois; De Lila serie. Die bestaat uit drie wagens met elk hun eigen features, maar wat ze allemaal gemeen hebben is een super handige zonnekap. Deze is gewoon ingebouwd en slim weggewerkt onder de kap.

Thule Spring

Naast de mooie en stijlvolle Sleek vorig jaar lanceerde Thule dit jaar de Spring; een stadsbuggy. Met bekleding in een aantal melange kleuren is de Spring een lust voor het oog. Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat er gedacht is aan oudere kindjes die zelf graag in en uit de wagen klimmen. Die hebben daar nu een heel handig opstapje voor aan de voorkant. Van alle wagens die ik heb gezien, klapt de Spring echt het makkelijkst in. Je tilt het zitje omhoog en trekt ‘m zo in elkaar. Met kind op de arm!

Kinderwagen kopen op de Negenmaandenbeurs

Naast deze merken zijn er nog meer stands met kinderwagens op de beurs. Het is dan ook een goed moment om even rond te kijken en kijken welk merk het beste bij je past. Sommige merken bieden zelfs een oefenterrein om even te proefrijden.

Wil je geen kinderwagen of naast een kinderwagen ook een draagzak of draagdoek. Ook dan kom je niks tekort. ByKay, We are Wovens, With a touch of Rose en Hoppediz zijn sowieso vertegenwoordigd, maar er zijn absoluut meer.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond