Home » Kinderslaapkamer make-over: werk van groot naar klein

Kinderslaapkamer make-over: werk van groot naar klein

Wanneer je een kinderslaapkamer wil vernieuwen of een nieuwe look wil geven, is het verstandig om altijd te werken van groot naar klein.

Wanneer je een kinderslaapkamer wil vernieuwen of een nieuwe look wil geven, is het verstandig om altijd te werken van groot naar klein. Begin met de grote oppervlakken en spullen, zoals de muren en de meubels. Eindig met de kleinere details en accessoires, zoals de slaapkamerdeur die je kunt pimpen met een deursticker of leuke schilderijtjes aan de muur. In deze blog helpen we je een handje met één van de grotere stappen: de muren.

Hoe geef je een muur een make-over

De muren/wanden van de kinderslaapkamer zijn bepalend voor de rest van de slaapkamer. De fijnste manier om de muren om een hele gave én handige manier een make-over te geven is werken met muurstickers. Muurstickers zijn perfect geschikt voor iedere effen of gladde muur of wand. Mocht je twijfelen of een muursticker goed op jouw muur geplaatst kan worden, dan kun je altijd contact opnemen met Tenstickers.nl, zij kunnen je adviseren over je muur en kijken naar de beste oplossing.

Graffiti muursticker

Een van mijn favoriete muurstickers is een graffiti sticker. Deze geeft de kinderslaapkamer een hele stoere, hippe look en je kind zal er, als hij of zij van deze stijl houdt, zeker weten weg van zijn! Hoe gaaf is het als de naam van jouw kind in graffiti letters op de muur staat!
Er zijn veel verschillende graffiti stickers te koop in iedere naam, dus mocht je twijfelen, laat je kind dan lekker mee kijken en uitzoeken. Zo weet je helemaal zeker dat de gekozen stijl in de smaak zal vallen.

Wanneer je een kinderslaapkamer wil vernieuwen of een nieuwe look wil geven, is het verstandig om altijd te werken van groot naar klein.

Groot, groter, grootst

Wil je graag een grote muursticker die flink wat indruk maakt, dan heb je ook enorm veel keuze. Om een beetje door de bomen het bos te kunnen zien, is het verstandig om eerst te kijken naar het thema of de stijl van de sticker. Vindt je kind bijvoorbeeld alles wat met de wereld en met landen te maken heeft leuk, dan kun je gaan kijken naar de mooiste landenstickers of wereldkaartstickers. Het is echt slim om eerst te kijken naar een thema, want even voor jouw beeld: als je op Tenstickers.nl kijkt op muurstickers van de wereld, heb je nog steeds keuze uit ruim 180 muurstickers!

Wanneer je een kinderslaapkamer wil vernieuwen of een nieuwe look wil geven, is het verstandig om altijd te werken van groot naar klein.

Full cover muursticker

Wil jij echt all the way gaan in de slaapkamer, dan is een full cover muursticker dé oplossing voor jou. Een muursticker waarbij de volledige muur wordt gecoverd door een sticker. Dat kunnen natuurlijk meerdere kleine figuren op één grote sticker zijn, zoals de dinosaurussticker hieronder op de foto. Maar je kunt dus ook de volledige muur bedekken met een sticker, zoals de muursticker die je ook hieronder op de foto ziet.

Wanneer je een kinderslaapkamer wil vernieuwen of een nieuwe look wil geven, is het verstandig om altijd te werken van groot naar klein.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond