Home » Kinderfeest vieren met een themakist

Kinderfeest vieren met een themakist

Jarige Jet Kinderfeestjes op mijn pad. Zij biedt diverse themakisten aan voor allerlei leeftijdsgroepen. Zo heeft ze onder andere de Modderpoelen themakist

Om het jaar mogen onze kinderen een feestje op locatie geven die ze zelf (lees met hulp van papa en mama) mogen uitkiezen. Dit jaar was het de beurt om er thuis een topfeest van te maken met alle vriendjes en vriendinnetjes. Wat mij eigenlijk ook beter uit kwam doordat veel locaties nu gesloten zijn en er niet zo heel veel meer buiten de deur kan. Maar hoe gaan we de dag thuis doorkomen en wat wordt het thema?

Jarige Jet Kinderfeestjes

Gelukkig kwam Jarige Jet Kinderfeestjes op mijn pad. Zij biedt diverse themakisten aan voor allerlei leeftijdsgroepen, voor het perfecte themafeest. Zo heeft ze onder andere de Modderpoelen themakist geïnspireerd op het verhaal van Peppa Pig, de Dappere Puppy themakist geïnspireerd op de vrolijke viervoeters van Paw Patrol, een Prinsessen themakist, een Eenhoorn themakist en een Ridder themakist. Bij elk thema kan je kiezen voor verschillende opties. Stel je hebt alleen behoefte aan handvaten en ideeën omdat je zelf even niet weet waar je moet beginnen dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor alleen het draaiboek. Hierin vind je praktische tips, maar ook meer dan genoeg spelletjes en activiteiten om drie uur lang plezier te hebben. Wil je naast het draaiboek ook graag aankleding passend bij het thema, materialen voor de activiteiten, verkleedkleding en of knutsels dan kan je kiezen voor een basis, compleet of een deluxe themakist.

Jarige Jet Kinderfeestjes op mijn pad. Zij biedt diverse themakisten aan voor allerlei leeftijdsgroepen. Zo heeft ze onder andere de Modderpoelen themakist

Prinsessen themakist

Onze dames kozen voor de Prinsessen themakist Deluxe. Omdat er ook jongens waren uitgenodigd had Jarige Jet Kinderfeestjes naast de Prinsessenjurken ook Ridderpakken in de kist gestopt. Ruim op tijd kreeg ik de algemene tips en een boodschappenlijstje toegestuurd zodat ik die alvast kon doornemen. Wat heel fijn was, omdat ik nu de eerste dingen rustig kon voorbereiden. Een dag voor het feestje kwam de kist in huis en konden de meisjes verschillende activiteiten uitkiezen die ze graag wilden doen tijdens het feestje. Ze konden kiezen uit wel 14 activiteiten, waarvan er een groot aantal leuk waren voor zowel jongens als meisjes. Zo kozen ze onder andere voor Het Glazen Muiltje, Kus de Kikker en Het ijsschotsenspel.

Knutselen

Hier in huis wordt tijdens speeldates veel geknutseld, deze activiteit mocht dan ook tijdens het Prinsessenfeest zeker niet ontbreken. De meisjes gingen spiegeltjes maken en versieren en de jongens een echte ridderhelm. Aan het eind van het feestje kreeg iedereen zijn knutsel, wat lekkers en een diploma mee naar huis.

De aankleding

Op de dag van het feestje kon de voorpret al vroeg op de dag beginnen. De hal en de woonkamer werden namelijk omgetoverd tot een klein paleisje. In de hal werden alle jurken en ridderkostuums uitgehangen met daarbij voor elke prinses een kroontje. De eettafel werd aangekleed met mooie borden, glazen, kandelaren, spiegels en roosjes, op de bank kwam een groot roze kleed met roze kussentjes en er hingen slingers en draperieën.

Het Prinsessenfeest

Aan de hand van het draaiboek in combinatie met de themakist hebben de meisjes echt een onvergetelijk Prinsessenfeest gehad. De hele dag hebben de kinderen rondgelopen in mooie prinsessenjurken en ridderpakken. Het verkleden zelf al was een feestje! Voor de activiteiten hoefden we van tevoren geen volgorde te bedenken. Door middel van een activiteitenbal te grabbelen uit de grabbelzak werd de volgende activiteit gekozen en iedereen deed enthousiast mee. Er was ook tijd om gewoon even lekker vrij te spelen, wat lekkers te eten en te drinken. Voor het feestje hadden we drie uur de tijd genomen, maar als het aan de kinderen had gelegen dan had het wel wat langer mogen duren.   

Onze meiden weten het zeker, volgend jaar wordt het een Eenhoornfeestje van Jarige Jet Kinderfeestjes!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond